Çerkezköy'de Selami Tarhan istifa etti

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ekiplerinden Çerkezköyspor'da teknik direktör Selami Tarhan görevinden istifa etti. Karagümrükspor yenilgisi sonrası görevini bırakan Tarhan, "Ümit ederim ki, benim istifam Çerkezköyspor'a zarar verenlerin tanınıp bilinmesi adına önemli katkılar sağlar" dedi.
Tecrübeli çalıştırıcı, istifası sonrası yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"04. 03. 2012 tarihinde aldığımız bir iç saha mağlubiyeti ile şahsıma yapılan ağır eleştirilerin kasıtlı ve de maksatlı bir organize hareket olduğunu bilmekteyim.
0 puan ile sonunculuktan alıp ilk üç takım arasına kadar yükselttiğim bir takımda yapılan bu eleştirileri kabul etmem mümkün değil.
Güven ortamının bulunmadığı, birçok kişinin kendi çıkarları nedeni ile etik dışı davranmayı mübah saydığı bir kulüp yapısına daha fazla tahammül etme imkanım ortadan kalkmıştır. Gelinen nokta; mesleğime olan saygım, etik anlayışım, ve dünya görüşümle bağdaşmamaktadır.
Ümit ederim ki, benim istifam Çerkezköyspor'a zarar verenlerin tanınıp bilinmesi adına önemli katkılar sağlar.
Görev sürem içinde beni her zaman destekleyen başkan Ahmet Korkmaz'a, olumlu eleştirileri ile bize katkılar sağlayan Çerkezköy yerel basınına ve de değerli futbolcu kardeşlerime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim...
Saygılarımla."

HABER: EFKAN BUCAK

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri