Hestia
Bayan Üye
Çerkez Mantısı - Malzemeler - İçindekiler
3 su bardağı un
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı su
tuz
İçi İçin;
2 adet haşlanmış patates
yeşil soğan
maydanoz
karabiber
tuz
Çerkez Mantısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Yağda soğanları haşlayın. İçine haşlanmış patatesleri, maydanozu, tuzunu ve karabiberini atıp püre haline getirin. Hamuru yoğurun ve un ile incecik açın. Çay bardağı ile yuvarlak kesip malzemeden içine koyup ikiye katlayın ve haayın. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dökerek servis yapın..
3 su bardağı un
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı su
tuz
İçi İçin;
2 adet haşlanmış patates
yeşil soğan
maydanoz
karabiber
tuz
Çerkez Mantısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Yağda soğanları haşlayın. İçine haşlanmış patatesleri, maydanozu, tuzunu ve karabiberini atıp püre haline getirin. Hamuru yoğurun ve un ile incecik açın. Çay bardağı ile yuvarlak kesip malzemeden içine koyup ikiye katlayın ve haayın. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve salçalı sos dökerek servis yapın..