Cep telefonunuzu düşürdünüz....

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
.

.

.

Haftalardır Harçlıklarınızı Biriktiriyosunuz ... Ve İşte O An .. Gittiniz Ve Hayallrinizin Telefonunu Aldınız ... Büyük Bir Heyecanla Eve Geldiniz ...
http://www.yorumla.net/register.php vee...
Kendi Aldığınız İçin Duyduğunuz Gurur Sizi O Biçim Rahatlatıyo ... Balkona Çaya Çıkıyosunuz .. Telefonu Köşeye Koyuyosunuz ve İçeri Çay Almaya Gidiyosunuz ...
veee....

veee....
oda nee .... en iyi arkdaşınız sizi arıyo .. 4. kattasınız ve telefon hemen köşede .. titriyo .. titriyo .. titriyo ... tam siz yetişicekken tam elinizden tutucakken .... telefon titreşimin etkisiyle 4. kattan aşağı düşüyor ve paramparça ....

Ne yapardınız?

.

.

.

---> Cep telefonunuzu düşürdünüz....

o arayanı arar tüm sülalesini hatırlatırdım kendisine hahaha :D

Her Ne Kadar Zor Şartlar Altına Alsamda

Canımdan Önemli Degil

Sağlığımız iyi oldugu Müddedce calışır Yenisi alırız napalım :)

üzülürüm,ağlarım ama çok abartmam yani..sağlık olsun der avuturum kendimi (.

Kaderime kuserdim x)
yenidende para biriktirmeye ba$Lardim

:|

Olamazzz.

Sinirden ağlardım. 2 dk sonra unuturdum ama. Biliyorum kendimi.

valla ciddi anlamda söylüyorum nokıa 6300 kullanıyorum bi yıldır kullanmaz olaydım 4 kez düştü ve dört kez tamire gitti şuan bile gecengün düştü bozuldu bende pes ettim yaptırmıcam valla;)telefonu aldığım parayı geçti yaptırdığım tamirler hepinize önerim almayın sakın 6300 çok sakat bi telefon;)

sinirden orda ne var ne yok fırlatırdım... ama 2 dk sonra unuturdum kesin xD babama söylerdim aynısını almasını, yok yok daha da qüzeLini aLmasını xD

olan olmuş napalım az üzülür az sinirlenir tekrar başlardım para biriktirmeye :D

o an sinirden güLerdim .
canımdan önemLi değiL ya sağLık oLsun derdim .

üzülürüm hay şansıma tükürüyüm derim

ama olcagı varmış olmuş derim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri