Cennet Mahallesi Klasiği
H HaDeS Kayıtlı Üye 26 Şub 2016 #2 ---> Cennet Mahallesi Klasiği Ben bu diziyi hep izledim ya , vay benim başıma topraklar aka :67:
Earl Freyja Bayan Üye 26 Şub 2016 #3 ---> Cennet Mahallesi Klasiği HaDeS' Alıntı: Ben bu diziyi hep izledim ya , vay benim başıma topraklar aka :67: Genişletmek için tıkla ... ben de izledim, son cümle beni benden aldı :I
---> Cennet Mahallesi Klasiği HaDeS' Alıntı: Ben bu diziyi hep izledim ya , vay benim başıma topraklar aka :67: Genişletmek için tıkla ... ben de izledim, son cümle beni benden aldı :I
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 27 Şub 2016 #4 ---> Cennet Mahallesi Klasiği Her defasında güldüğüm bir sahneydi
Apocrypha Bayan Üye 27 Şub 2016 #5 ---> Cennet Mahallesi Klasiği "Gitti milyarlık mobilya!" Müjdat Gezen'in olduğu ilk bölümleri çok severdim.
---> Cennet Mahallesi Klasiği "Gitti milyarlık mobilya!" Müjdat Gezen'in olduğu ilk bölümleri çok severdim.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 28 Şub 2016 #6 ---> Cennet Mahallesi Klasiği :Ç