qUg5NjGZBr0
Esradeniz Bayan Üye 12 May 2012 #3 ---> Cengiz Imren .... BULUT OLDUM [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] güzel şarkıdır dinlerim zaman zaman.. Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum
---> Cengiz Imren .... BULUT OLDUM [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] güzel şarkıdır dinlerim zaman zaman.. Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum
H HaDeS Kayıtlı Üye 12 May 2012 #4 ---> Cengiz Imren .... BULUT OLDUM [MENTION=155084]Esradeniz[/MENTION] cengiz imren dinlenir.tesekkurler
---> Cengiz Imren .... BULUT OLDUM [MENTION=155084]Esradeniz[/MENTION] cengiz imren dinlenir.tesekkurler
Esradeniz Bayan Üye 12 May 2012 #5 ---> Cengiz Imren .... BULUT OLDUM HaDeS' Alıntı: [MENTION=155084]Esradeniz[/MENTION] cengiz imren dinlenir.tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
---> Cengiz Imren .... BULUT OLDUM HaDeS' Alıntı: [MENTION=155084]Esradeniz[/MENTION] cengiz imren dinlenir.tesekkurler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.