Ceneviz Usulü Levrek Tarifi (İtalyan Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* 1 adet yumurta
* 3 çorba kaşığı yoğurt
* 1 kahve fincanı şeker
* 1 çay kaşığı karbonat
* 125 gr tereyağı
* 1 çay bardağı zeytinyağı
* un
* şerbeti için: 3 su bardağı şeker , 2 su bardağı su

Yapılışı

Tereyağını eritin, yumurtayı şekerle karıştırıp soğumuş yağı ilave edin. Yoğurt, karbonat ve elenmiş unu katarak yumuşak bir hamur hazırlayın. Ceviz büyüklüğünde parçalara aynrıp , küçük toplar hazırlayarak üstlerine baden yerleştirin. Yağlanmış tepsiye dizip 170 derecede ısıtılmış fırında 45-50 dakika pişirin. Soğuduğunda üzerine hazırlanmış şerbeti ılık olarak dökün.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst