Cem Yılmaz'dan 2011 Model Espiriler permalink

'Gülümse

:D
Prenses
Ben bu işe girmeden önce gençlik zamanımda THY iş başvurusu için mülakata girdim. Beni tipsizlikten almadılar. “Havada olmaz size yer hostesi yapalım” dediler. Hani apronda deve kesilmişti ya benden kurtuldukları için kesmişlerdi.

Film çekimleri sırasında Afyon’da Zafer abi ve Ozan’la peştemalleri giydik hamama girdik. Biri elinde telefonla bizi çekmeye çalışyor. ‘Ne yapıyorsunuz? Burada olmaz’. Adam, bana ‘Biz sizi her halinizle seviyoruz’ dedi

Birçok yerde oyun sergiledim. Artık ‘Parayla espri yapmayacağım’ dedim. Rahmi Koç Müzesi’nin 10. yıl gecesinde sahneye çıktım. Tabii parayla ilgili espri yapılacak bir ortam değil. Rolex saatimi de cebime koydum. Raslantıya bak oyun sonunda Rahmi Koç bana Rolex saat hediye etti. ‘Bende var diyemedim’ tabii. Rahmi Koç çok misafirperver çok iyi bir insan. Onunla 40 dakikaya yakın sohbet ettik. Sonra geldi biri karanfilini değiştirdi meğer mumyasıymış...

Bu Facebook ve Twitter’da amaç manitacılık değil mi... ‘Yok benim 1000 tane arkadaşım var’... Yahu yarın bir kavgan olsa kaç tanesi gelir bırakın bu işleri...

Gösteri öncesinde birçok üniversiteye gittim, Bilgi Üniversitesi hariç..

Yetenek Sizsiniz için, babama dedim ki: "Baba sen katıl, ‘Yeteneğiniz ne?’ diye sorarlarsa ‘Cem’i yaptım’ dersin...

Acun Ilıcalı’nın yarışmasında hâlâ bardak yeniyor, hayvan taklidi yapılıyor. Yurtdışında ise adamlar bardağı yiyor bir de üstüne s*ç*yor...

Ayrılıklar sonrası söylenen “Beni taşıyamadı” sözü için Hamal Sex yapıyoruz herhalde...

(Sahnedeki kitapları soran izleyicilere) Bu kitapları buraya koymamın nedeni; bunları okumuş olsaydım sizin yerinizde olurdum, okumadığım için buradayım

Bir de iyilik mafyası oluştu. 4 tekerlekli sandalye almak ya da 4 laptop parası toplamak için Çırağan Sarayı’nda geceler yapılıyor... (Son dönemde yapılan kendisinin de katıldığı yardım gecelerine göndermeler yaptı)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri