Cem Yılmaz Yeni Filminin Detaylarını Açıkladı

Silencio

Kayıtlı Üye
İşte ünlü komedyenin yeni filminin detayları...

cem400_10004224825317813c7b82a.jpg

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından yeni filminin detaylarını açıkladı. Filmin kadrosuyla ilgili bilgileri takipçileriyle paylaşan Cem Yılmaz, filmin adının “Pek yakında” olacağını söyledi.

İşte Cem Yılmaz'ın tweetleri:

"Filmimiz "Pek Yakında" Tülin Özen,Ozan Güven,Zafer Algöz,Özkan Uğur,Çağlar Çorumlu,Cengiz Bozkurt'la güzel bir film nasıl oluru göreceğiz :)

"PEK YAKINDA" kırıp geçirdi şöyle gülücez böyle gülüciz şeklinde duyurusu yapılmadan birinci ağızdan duyunuz ! "Hokkabaz"gibi.Onun komiği ;)

En sevdiğim filmlerden "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni"nden ilham aldım ..Yavuz abimizin beni çok etkilemiş bir filmidir..Güzel Film

Hayırlı Olsun...İyi film de aynı kötü filmde aynı sürede çekiliyor..Önemli olan niyet ! Haa unutmadan filmde ben de oynuyorum ! Teşekkürler

PEK YAKINDA ...bence çok tatlı bir isim. isim koymada iyiyimdir..bkz.Her Şey Çok Güzel Olacak.. İsmi yeter :)

Bazı insanlar o kadar iyi ve güzel ki...hep onları düşünüyor insan . İyi insanlara iyi şeyler yakışır ...çok çalışmak gerek ..Pek Yakında "​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri