Cem Karaca - Tamirci Çırağı

Buğra1

Kayıtlı Üye
Tamirci Çırağı
Cem Karaca

Em Am EmGönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanarAm G F EÜmit gönlümün ekmeği umar ha umar umarEm Am EmElleri ak yumuk yumuk ojeli tırnaklarıAm G F ENerelere gizlesin su avcun nasırlarıAmOtomobili tamire geldi dün bizim tamirhaneyeDmGörür görmez vurularak başladım ben sevmeyeAmAyağında uzun etek dalga saçlarıAm G F EUstam seslendi uzaktan oğlum al takımlarıEm Am EmBir romanda okumuştum buna benzer bir şeyiAm G F ECildi parlak kağıt kaplı pahalı bir romandıEm Am EmNe olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuştu genç kızAm G F EYine böyle bir durumda tamirci çırağınaAmUstama dedim ki bugün giymeyim tulumlarıDmArkası puslu aynamda taradım saçlarımıAmGelecekti bugün geri arabayı almayaAm G F EO romandaki hayali belki gerçek yapmaya Em Am EmDurdu zaman durdu dünya girdi içeri kapıdanAm G F EÖylce bakakaldım gözümü ayırmadan Em Am EmArabanın kapısını (açtım) açtım girsin içeriAm G F EKalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri AmÇekti gitti arabayla egzosuna boğuldum DmGözümde tonurcuk yaşlar ağır ağır doğruldum AmUstam geldi sırtıma vurdu unut dedi romanlarıAm G F Eİşçisin sen işçi kal giy dedi tulumlarıAm G F Eİşçisin sen işçi kal işçisin sen işçi kal

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri