Çekim Yasasının Asıl Sırrı

nones

Bayan Üye
Çekim yasası benzer benzeri çeker demiş ve bu düşünce sistemiyle bazı şeylerin oluşumunu ispat etmeye çalışmıştır. Ancak benzerin benzeri çekmesi evrensel kanunlara göre mümkün değildir. Benzer ancak kendine benzer şeyleri çoğaltır. Yani bir düşünceyi sürekli tekrar etmek o düşünceyle denk frekanstaki şeyleri hayatınızda çoğaltmaktadır.

Çekim zıt şeyler arasındadır ve bu zıt şeylerin birbirini çekiyor olması insanın yaşamında bütünlüğün sağlanması içindir. Mesela çirkinlik olmasa güzellik bilinmezdi, sözü böyle bir bütünlük anlayışına işaret etmektedir. Siz ne kadar cesursanız o kadar gireceksinizdir korkunun içine. Siz ne kadar sabırlıysanız o kadar sabredilecek şeyler gösterilecektir hayatınızda..

Ama benim anlatmak istediğim şey ise şu: Bir insanın düşündüğü şey evrene o insanın durumu hakkında bilgi veren bir açıklamadır. Mesela sevdiğinden ayrılan biri “sevdiğimle tekrar birleşmek istiyorum” gibi birşey söylediğinde bu düşüncenin yaydığı açıklama şudur “ben sevdiğimden ayrıyım” ve aynı durumun tekrar tekrar izahı benzerler birbirine denk frekanstaki düşünce ve olayları çoğaltır açıklamamıza binaen ayrılık süresini uzatacaktır..Çekim yasası evren düşüncelerinize bakmaz derken doğru söylüyor ama bunu net bir şekilde ifade edemiyor...İşte düşüncelerinize bakmaz derken kastedilen şey, sizin düşündüğünüz şeyin şu anki durumunuz hakkında bir açıklama olduğu ve değişikliğin sizin durumunuz düzeyinde gerçekleşeceğidir...

Ehh en özet şekliyle anlatmaya çalıştım. Umarım becerebilmişimdir...Ve umarım demek istediklerimi anlarsınız

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri