nones
Bayan Üye
Arkadaşlar öncelikle şunları belirtmek istiyorum çekim yasasıyla hayatımıza birşeyler çekebiliriz fakat bilinçaltı boyutta temel düşünce kalıplarımızı değiştirmediğimiz sürece ve suçluluk duygularımızdan arınmadığımız sürece hayatımıza şeyktğimiz şeyleri yada kişileri elimizde tutmak zor olucaktır ve hatta hayatımıza isteklerimiz çekmemk mümkün olmıyacaktır ben bu temel düşünce kalıplarını şöyle özetledim.
1-Gerçek varlığımı kabul ediyorum(Herşeyi bir bütün ve birbiriyle etkileşim içinde bendde bütünün bir parçasıyım)
2-Gücüm Kabul ediyorum ve ele alıyorum DUGULARIMI DÜŞÜNCELERİMİN VE HAYATIMIN efendisiyim
3-Harekete geçiyorum Hedeflerimi ve İsteklerimi uzanıp almayı seçiyorum
4-Yaşamdan keyif alıp mutlu oldukça güvende olurum
5-Ben kendimi sadece Kendimle kıyaslıyorum tek rakibim kendim Bugünnüm dünümden daha iyi Hedeflerimi gerçekleştiriyorum
6-Kendime ve hayata güveniyorum Evrenle uyum içinde akıyorum
7-Kalbimi sevgiye ve aşka açıyorum gerçek sevgi beni açar genişletir ve güçlendirir
8-Duygu ve düşüncelerimi olduğu gibi ifade ettiğimde güvende olurum
9-Benliğimi rengimi ve ışıltımı ifade ettiğimde güvende olurum
10-İlerlemem gerektiğinde değişmemde gerekiyorum değişiyorum ve gelişiyorum
11-SAĞLIYLIYIM VE UYUM İÇİNDEYİM MUTLULUK GÜVEN VE FARKINDALIK BENİM DOĞAL HALİMDİR
12-Cinsellik benim hayat enerjimin bütünüdeki en önemli parçadır Hayatın kutsanması ve varlığın taşlandırlmasıdır
-Kadın/Erkek Kimliğimi sevgiyle kucaklıyorum yaşamımı güvenle sürdürmenin yolu budur..
13-Olduğum şey oluryorum kendim oluyorum İyi ve güzel şeyleri haketmem için olduğum gibi davranmam yeterli ben olduğum gibi davranıyorum
14-Bolluk ve bereket içindeyim.Bolluk benden yana ve bana doğru akıyor
15-Gerçek kaynak benim içindedir ve ben onu harekete geçiriyorumm
son olarak ta şu Dinle ilgili bilinçaltı düzeyimizdeki yanlış düşüncelerimiz hayatımızı etkileyen en büyük faktörlerden dir dinle ilgili yanlış düşüncelerimiz ve inanşılarımızı bilinçaltı düzeyde halletmemiz gerekir..
Bunlar temel düşünce kalıplarıyla ilgili olumlaamlarımız bunları sabah kalkınca ve gece yatmadan 7 şer kez 50 gün boyunca tekrarlamayı deneyin inanarak ve hisederek yapın ve mutlu olduğunuz anlarda deneyin hayatınızdaki değişimi farkediceksiniz....
1-Gerçek varlığımı kabul ediyorum(Herşeyi bir bütün ve birbiriyle etkileşim içinde bendde bütünün bir parçasıyım)
2-Gücüm Kabul ediyorum ve ele alıyorum DUGULARIMI DÜŞÜNCELERİMİN VE HAYATIMIN efendisiyim
3-Harekete geçiyorum Hedeflerimi ve İsteklerimi uzanıp almayı seçiyorum
4-Yaşamdan keyif alıp mutlu oldukça güvende olurum
5-Ben kendimi sadece Kendimle kıyaslıyorum tek rakibim kendim Bugünnüm dünümden daha iyi Hedeflerimi gerçekleştiriyorum
6-Kendime ve hayata güveniyorum Evrenle uyum içinde akıyorum
7-Kalbimi sevgiye ve aşka açıyorum gerçek sevgi beni açar genişletir ve güçlendirir
8-Duygu ve düşüncelerimi olduğu gibi ifade ettiğimde güvende olurum
9-Benliğimi rengimi ve ışıltımı ifade ettiğimde güvende olurum
10-İlerlemem gerektiğinde değişmemde gerekiyorum değişiyorum ve gelişiyorum
11-SAĞLIYLIYIM VE UYUM İÇİNDEYİM MUTLULUK GÜVEN VE FARKINDALIK BENİM DOĞAL HALİMDİR
12-Cinsellik benim hayat enerjimin bütünüdeki en önemli parçadır Hayatın kutsanması ve varlığın taşlandırlmasıdır
-Kadın/Erkek Kimliğimi sevgiyle kucaklıyorum yaşamımı güvenle sürdürmenin yolu budur..
13-Olduğum şey oluryorum kendim oluyorum İyi ve güzel şeyleri haketmem için olduğum gibi davranmam yeterli ben olduğum gibi davranıyorum
14-Bolluk ve bereket içindeyim.Bolluk benden yana ve bana doğru akıyor
15-Gerçek kaynak benim içindedir ve ben onu harekete geçiriyorumm
son olarak ta şu Dinle ilgili bilinçaltı düzeyimizdeki yanlış düşüncelerimiz hayatımızı etkileyen en büyük faktörlerden dir dinle ilgili yanlış düşüncelerimiz ve inanşılarımızı bilinçaltı düzeyde halletmemiz gerekir..
Bunlar temel düşünce kalıplarıyla ilgili olumlaamlarımız bunları sabah kalkınca ve gece yatmadan 7 şer kez 50 gün boyunca tekrarlamayı deneyin inanarak ve hisederek yapın ve mutlu olduğunuz anlarda deneyin hayatınızdaki değişimi farkediceksiniz....