Ceketi omuza atmak yeni trend mi?

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
33938.jpg

Ceketi omuza atmak yeni trend mi?

Dünyaca ünlü moda dergilerinin Genel Yayın Yönetmenleri farklı bir akım başlattı. Paris sokaklarında kadınlar ceketleri omuzlarında taşıyor.

Öncenin külhanbeyi, şimdinin moda trendi. Ceket modası aldı başını gidiyor. Sokakları süsleyen yeni görüntüler artık ceketi külhanbeyi misali omuzlara atıp çıkın diyor.

Sizce bu akım basit bir adım olarak mı kalacak, yoksa gerçek bir moda fenomeni mi olacak? Kesin olan bir şey var ki, son derece şık görünüyor.

33939.jpg

Vogue Paris ve Elle Fransa'da uzun yıllar Genel Yayın Yönetmeni olarak geçirdiği süreden sonra kariyerine CR Fashion Book dergisinde devam eden Carine Roitfeld omuzuna attığı ceketle harika görünüyor.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte en sevilen mantoları da çıkarmak için sonsuz bi istek duymaya başlıyoruz. Ancak ne var ki hava henüz o kadar da soğuk değil. İşte bu durumda Roitfeld'in stilini çalabilirsiniz

33940.jpg

Militer stil herkesi çoktan sardı ve bütün sene de böyle devam edecek gibi görünüyor. Militer ceketin maskülen çizgisini yumuşatmak için önünü açıp, feminen bir kolyeyle tamamlamak yeterli. Bunun içinse en akıllıca seçenek ceketi sırta almak.

33941.jpg

Evet, kısa ceketler mini eteklerle mükemmel görünüyor, tabii eğer önü açık ve omuzlarınızda kullanarak ufak bir kurnazlık yaparsanız.

33942.jpg

Genellikle payetleri fazla disko havasında olmasıyla suçlarız. Aslında bizim de çok tercihimiz değil. Ama görüyoruz ki spor bir kıyafetin üzerinde, örneğin sade gri bir tişörtü açıkta bırakarak kullanıldığında günlük bir kıyafet olarak hiç sırıtmadan taşınabiliyor.

33943.jpg

Kolej montları sade ve sadece spor kıyafetlerle giyilebilir diye düşünüyorsunuz değil mi? Peki ya şık topuklu ayakkabılarınızla birlikte klasik siyah elbisenizi açıkta bırakarak giymeye ne dersiniz?

---> Ceketi omuza atmak yeni trend mi?

Şapkalıda çok komik çıkmış...Külhan Hanım gibi;Sanki hapisaneden tahliye oluryor poz verdi yerde benziyor...

Eline saglık ewt bayanlarda boyle bir moda oluşmuş erkeksi davranmak...Aslında yokta degil bazı erkeklerden daha erkek olanları..

Etek hoş değilde arkadaşım çeketini almış hiç sevmem pembeyi ama çok hoş oluyormuş :)

İş çıkışlarında bende alayım böyle bide tespihh höööytt :3dth8:

Seni gördüm mü öyle gögenden bile 5 mt uzak dururum ben...agzinda dişlerinin arasında da ısırarak tuttugun sigaran bir elinde tesbih bir elinde Efes şişesi enemm çok çekici bişi olursun...

Bu ne ya:) madem omzuna atican sal al. Ben diyceksim Nil elimizede tespih tatar ramazan gibi ges ortalikta cilki cikmiss:M

[MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] bişe derdim demicem xD

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION] kap gel çeketini dur dur yada ben geleyim izmir bekler xD

cidden hoş duruyor..bir de şu var ki;bu kadınların üzerine çuval geçirseniz bile hoş durur..:))

Konu popüler oldu ya ilk yorumu ben yapmışım xD ilahi ben xD

Erkek, paltoyu ceketi omuza atınca kro olur , kadın yapınca trend ...
İlahi adalet ! :3dth8:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri