MyRoSe
Bayan Üye
![s5xq.jpg](http://i81.photobucket.com/albums/j222/ThE_InnoCent_photos/s5xq.jpg)
Sahte bu dünya,yalancı! Herkes sahtekar, her şey sahte.Bütün herkes sırtımdan vurmaya yemin vermiş.Ben bu hayatta hiç mutlu olamayacak mıyım?Sonsuza dek mahkum edilmişim bu oyuna.Kurtulamıyorum, çıkamıyorum bu cehennemden.Kimse elimden tutmuyor artık.Aslında kimse farkında bile değil yandığımın.Haykırışlarım,feryatlarım boşuna.Baksana herkes lanet olası bu oyuna devam ediyor.Benim suçum neydi diye düşünüyorum.Benim suçum yoktu,beni bu dünyaya getirende bütün suç…Getirip de elimden tutmayanda…Diğer insanlar kadar onursuz olamıyorum.Köleliği kabul edebilecek kadar da aptal…Cehennem ateşi ölümümü beklemiyor.Yaşarken öldürüyor beni.İçimdeki alevlerden hiç farkı yok aslında.İkisi de acımasız,ikisi de yakıyor beni.Bedenim kor alevde çürüyor yavaş yavaş.Bir tek ruhum kalıyor yakamadığı.Yükseliyor bedenim sonsuzlukta.Tutmak istiyorum ama artık çok geç!..Benim değil artık o beden,benden sonraki ahmakların…Ruhum kaldı sadece bu oyunda.Onu da sana emanet ediyorum.Bedenimi yaktığın gibi ruhumu da kül etmemen dileğiyle…Ruhum senin aşkım. Seni ne olursa olsun seviyorum…
Sen ruhumu tüketene kadar da seveceğim…
Ne olur çek ellerini,dokunma! Maskemi çıkarma yüzümden. Karşı koyamıyorum sana. Ama gerçek yüzümü görmemen lazım senin. Ellerimi bırak ne olur!? Sen dokundukça daha da yanıyor canım… Küllenmiş ateşime can veriyorsun yeniden. Bırak da gideyim artık. “Anlasana yollarımız ayrı!..” bu da son yalanım… Uzaklaş bedenimden. Sen beni sevmeye hazır değilsin henüz. Sevme beni! İnan kötüyüm ben. Hem de sana zarar verebilecek kadar kötü… Seni üzebilecek kadar kötü şeyler yapabilirim sana. Nefret ediyorum senden artık gitt!!!!! Dur!ne olur ağlama. Öyle demek istemedim. Gözünden akan her damla yaş daha da acıtıyor içimi. Uzanıp silmek istiyorum göz yaşlarını, ama dokunmak da istemiyorum sana. Seni hissetmek beni alıkoyar gitmekten. Bu yoldan bir kez daha dönemem… Seni ağlarken görmek en büyük acı benim için… Onun için dayanamıyorum siliyorum göz yaşlarını. Sarılıyorsun anında bana. Ne olur bırak beni. Sana teslim oluyorum yavaş yavaş…Hançer kalbime bir kez daha saplanıyor. Kaçıp gidelim ne olur buralardan. Kimsenin bizi bulamayacağı yerlere, uzaklara gidelim…
Ben seni daha da seveyim… Sen bana daha da bağlan…
Bıkmadan, usanmadan izliyorum seni. Her hareketin ezberimde. Her bakışın ayrı güzel. Hepsi bambaşka yakışıyor sana. Sen kimsin söylesene! Hadi itiraf et. Bir oyun oynuyorsun değil mi bana? Eski aşklarım yaptırıyor bunu sana. Bu bir oyunsa da razıyım sana… Ama korkuyorum. Her oyunun sonu var bilirim. Bu bir oyunsa sonu gelecek demektir. Sabrediyorum aslında. Eceli bekler gibi sabırla bekliyorum. Ama artık sabrım aklımı zorluyor
Son düzenleme: