ceheneme gitmek var ama birde gormeyi deneyin tabi korkmassaniz

sadisst

Kayıtlı Üye
ölünce cehennemi göreceksiniz,ama merak etiyseniz size bir yöntem
666 kere cehennemden geç git yani çok az bilinen bir dilde rıtmayak fermayak pandorahanemi diyi n ve gece 12.00 dan sonra yatağa yatın uyumanız uzun sürecek bu süre de vfertdiyenmhertsa yani uyu hemen gör diyin cehennemin korkunç yüzünü görün bunu 7 gün deneyin olmazsa uykyda gördüklerinizi unutuyorsunuz alah sabır versin.
deneyenler
*cahit kılıç *deziz kılıç
*faruk rah *onur doğan(ben)
*furkanan koca *gizem doğan8kardeşim)
*mesut can .... *cemreefe karakaş(kuzenim 67 kere cehennemi gördü)
*sercan kaya *alican erdin
*filiz akar *billinmiyor
*zülal yüce *tuğçe şentuna
*batuhan bakır oğlu *ensar demiröz
*atakan hürpek *emre düzgün
*seçkin yaren *mert batıbay
*sedanur akar *betül öztuna
*emine ay çiçek *sevgi ince
*sabire ince

inanmayan inanmasın itiraf edin siz korkuyorsunuz sonra bilinç altına baha nesine inanıyorsunuz (deniyen haber versin tabi haber vermee hali kalirsa )

wow tırstım şimdi o kelimeler aklıma takıldı
deniyen arklar söylesin yada onur sen söyle nsl bşydi ??

hiç inandırı gelmedi valla.hem üşenirim ben onu 7gün sölemeye muhtemelende 1-2gün sonra unutrum yapmayı.boş işler bunlar:)yaşarken görmeye ne gerek var hem ölünce bol bol yaşıcaz zaten:)paylaşım için sağol

hiç inandırı gelmedi valla.hem üşenirim ben onu 7gün sölemeye muhtemelende 1-2gün sonra unutrum yapmayı.boş işler bunlaryaşarken görmeye ne gerek var hem ölünce bol bol yaşıcaz zatenpaylaşım için sağol

katılıyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri