Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey ?
` βэγzα ' Banned 20 Mar 2010 #1 Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey ? Son düzenleme: 20 Mar 2010
LoKuMuM<3 Bayan Üye 20 Mar 2010 #2 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey bozuk para.
MersinLiy Kayıtlı Üye 20 Mar 2010 #4 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey BoZuK para
AySe^^ Bayan Üye 21 Mar 2010 #5 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey ßozuk para.
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #6 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey bozuk para
REiSS Kayıtlı Üye 19 Nis 2011 #7 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey Bozuk para
R RaPizM^^ Bayan Üye 19 Nis 2011 #9 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey anketi acmadan önce aklıma gelen ilk seceneğin ankette olmasına sevindim. ''mendiL''
---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey anketi acmadan önce aklıma gelen ilk seceneğin ankette olmasına sevindim. ''mendiL''
lavinyam Bayan Üye 19 Nis 2011 #10 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey bozuk para
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #11 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey Mendil..
Deniz kızı Bayan Üye 2 Ara 2012 #12 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey Mendil.
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 2 Ara 2012 #13 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey Diğer araba anahtarı cok buyuk ya
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 2 Ara 2012 #14 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey Mendil
yesil83 Bayan Üye 2 Ara 2012 #16 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey hersey. hic birseyi tasimasini sevmiyorum cebimde, mendil olsun yeter. hatta elimi attigim yer yerde mendil olsun
---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey hersey. hic birseyi tasimasini sevmiyorum cebimde, mendil olsun yeter. hatta elimi attigim yer yerde mendil olsun
uLuTaN Kayıtlı Üye 2 Ara 2012 #17 ---> Cebinizde bulundurmaktan hiç hoşlanmadığınız bir şey Bozuk Para