Çaykolik :p

gizliozne

Bayan Üye
Çaykoliklerimiz vardır muhakkak aramzda .. işte bende onlardanım . susuzluğa dayanabilirim ama açlığa asla diyebilecek kadar severim ben :) ilk doğduğum anda anne sütü ağzıma değmeden direkt çay içirmişler bana , bu yüzden çay bağımlısı diyorlar ama bilmem :Ü ilkokuldayken eve adım atar atmaz anneme çay koy diye seslenirdim :) her neyse uzatmanın anlamı yok .. ben çok küçüktüm , ama bildiğiniz bayaaaa bi küçükkene :) misafir gelmiş bize birgün,, annemde çay artıklarını koymuş ortalığa . bütün suç annemin zaten :mad: ortalığa konur mu hiç ! misafirlerin içtikleri çay diplerini ben bir bardağa toplayıp içivermişim :67: ama iyi yönünden bakalım ; bir bardağa toplamışım zekice :36: ya toplamayıp tek tek çabalasaydım :M her neyse öle iğrençlik yapmışım işte :35: ve bunu 1 kez değil birkaç kez yapmışım =) taaki annem yakalayana dek içmişim :36: :67:

---> Çaykolik :p

duygularımla oynama yaaa :91: ben ölürüm o taraf için, biraz da çayın etkisi, şey .. geziye gittiğimde çay toplayanları gördüm , dedim ki ; işte Büşra ! senin gelecekteki mesleğin bu olmalı ! :Ü :d saat kaçta gidiyoruz tatlm :d o saatte orada olucam :p

hahaha
gelecekteki meslek he.
valla günlük 90 alırsın iyi toplarsan.
için dışın çay olur xD/I]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri