Cavcav: ''Satmak istemezdik ama..''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Mustafa Pektemek ve Orhan Şam transferlerini değerlendirdi..

NTV Spor'a telefonla bağlanan İlhan Cavcav'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Biz bu iki oyuncumuzu satmak arzusunda değildik fakat ekonomik şsartlar nedeniyle satmak zorunda kaldık. Bu değerli kardeşlerimizin önünü açmak istedik. Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Pektemek gibi yetenekli; karakter olarak mazisi temiz, 22 yaşındaki kardeşimizi Beşiktaş'a bıraktık. Orhan Şam da Fenerbahçe ile anlaştı. Birisini Beşiktaş'a ve birini Fenerbahçe'ye verdik. Biz bu transferler için söz vermiştik. Benim için verilen söz paradan daha değerlidir. Vermiş olduğumuz sözü tutuk. İki transfer de bitti. Pektemek karşılığında 4 milyon euro ve Bucaspor'da kiralık olarak oynayan Ali Kuçik'i aldık. Orhan Şam'ı sadece 3.5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye satmış olduk."

NTV Spor'a telefonla bağlanan İlhan Cavcav'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Biz bu iki oyuncumuzu satmak arzusunda değildik fakat ekonomik şsartlar nedeniyle satmak zorunda kaldık. Bu değerli kardeşlerimizin önünü açmak istedik. Türk futboluna yetenekli oyuncular kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Pektemek gibi yetenekli; karakter olarak mazisi temiz, 22 yaşındaki kardeşimizi Beşiktaş'a bıraktık. Orhan Şam da Fenerbahçe ile anlaştı. Birisini Beşiktaş'a ve birini Fenerbahçe'ye verdik. Biz bu transferler için söz vermiştik. Benim için verilen söz paradan daha değerlidir. Vermiş olduğumuz sözü tutuk. İki transfer de bitti. Pektemek karşılığında 4 milyon euro ve Bucaspor'da kiralık olarak oynayan Ali Kuçik'i aldık. Orhan Şam'ı sadece 3.5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye satmış olduk."

İlhan Cavcav Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa da telefonla bağlandı ve Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamalarında şunları söyledi:
"Fenerbahçe benden bu sabah 10.00'a kadar süre istemişti. Beşiktaş ile de konuşmuştuk ve teklif sunduk. Sözümü yiyecek bir insan değilim. 10.30'ta Nihat Bey aradı. Beşiktaş bizim istediğimiz 4 milyon euroyu kabul etti. Ali Kuçik'i de kadromuza kattık. Nihat Özdemir kardeşim telefon açtı. Söz verdiğimi ve bu sözden dönemeyeceğimi Nihat Bey'e izah ettim. Orhan Şam'ı da 3.5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye verdik.
İki futbolcu da bizim için önemli oyunculardı. Büyük ekiplerin sporculara verdiği paralarla, Anadolu kulüplerinin verdiği paralar arasında çok büyük fark var. 2'şer yıllık mukavaleleri olmasına rağmen; bizim verdiğimiz paralarla onları mutlu etmek imkansızdı.

Kendi bünyemize uygun transfer yapmak kaydıyla bu iki futbolcuyu da verdik. Fevkalade iyi transferler. Birisin yaşı 22, birisinin 24. Milii Takımımız'da ismi geçen oyuncular olacaklarına inanıyorum. Gökhan Gönül'ü 1.250 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye vermiştik. Şimdi Gökhan için Avrupa'dan, İspanya takımlarından 15 milyon euro gibi paralar teklif edilmekte. G.Birliği olarak her zaman Türk futboluna oyuncu yetiştiren, teknik adam yetiştiren bir kulübüz.

İsteğimiz para 9 milyon euro idi ikisi için ama bu rakamda mutabık kaldık. Umarım bundan hem kulüplerimiz, hem Türk futbolu karlı çıkar"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri