Çatlıycam Bir Gelin N'olur??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MyWorLd

Bayan Üye
Arkadaşlar,ben neppox dan daha fazla süredir üyeyim.Fakat konu ve mesaj sayım neden az onunki fazla?Büyücü mü o arkadaş?Günde 100 konu acıyor sanki.Ama sadece onu örnek göstermiyorum.Başka yeni kişileride örnek gösteriyorum.Yanlış anlamayın kıskanmıyorum.Sadece bu olayın esrarını ortaya çıkarmaya çalışıyorum.(Konu yanlış yerde ise taşıyın lütfen)

---> Çatlıycam Bir Gelin N'olur??

İçinizde birşey kalmasın bölümüne bakarsan anlarsın.

Ben mi sorunu anlayamadım?
Bu konu da öyle bir gizem bir soru yok ki canım, neppox daha aktif belki de, daha fazla konu açıyor, daha fazla mesaj atıyor, forum oyunlarına giriyor, sohbet forumunda aktif oluyor olabilir. O daha fazla yorum yapıyor yani, senden fazla mesaj ve konu sayısı olmasının başka bir nedeni olamaz. Yükseltmek istiyorsan, paylaşım yaparak ya da geyik kısmına takılarak yükseltebilirsin mesaj sayını.

Tamam anladım olamaz fakat o forum oyunlarında konu açabiliyor mu?

Yeterince forum oyunu var zaten. Hem o Komik resimLer ve AnimasyonLar'a konu açmış, geyik kategorisinde paylaşım yapmış. Sende forumda olmadığını düşündüğün resimleri vs. paylaşabilirsin, arttırmak istiyorsan bir çok yer var forumda baksana. İlla onun paylaşım yaptığı yerlerde yapman gerekmiyor ki. Forum oyunlarına katılmak istiyorsan, yorum yapabilirsin, mesaj sayın artar. :)

Ben bir şey oldu sandım. Size verebilirler sorun yok benim için fark etmez ben buradaki herkese çok ısındım ve sevdim yani yetki derdinde hiç olmadım olmam da. Biraz fazla aktif olduğum için layık görmüşler benden alıp size verebilirler hiç problem değil.

Eğer sorun Haftanın Üyesi olmaksa, paylaşım sıklığı, forum içinde aktif olma sıklığına bakılıyor. Siz olmadıysanız bu sizin ondan kötü olduğunuzu göstermez sadece onun foruma belkide daha çok ısındığını ya da daha fazla paylaşımda bulunduğunu gösterir. Ben seni de görüyorum forumda onu da, sıkıntın buysa dert etme.

[MENTION=158976]MyWorLd[/MENTION] estağfurullah ne delisi canım ya.
Sorunun halloldu mu başka bir şey var mı? :)

Ben bir şey oldu sandım. Size verebilirler sorun yok benim için fark etmez ben buradaki herkese çok ısındım ve sevdim yani yetki derdinde hiç olmadım olmam da. Biraz fazla aktif olduğum için layık görmüşler benden alıp size verebilirler hiç problem değil.

Neppox ben öyle demek istemedim :( :( :( :'(

Eğer sorun Haftanın Üyesi olmaksa, paylaşım sıklığı, forum içinde aktif olma sıklığına bakılıyor. Siz olmadıysanız bu sizin ondan kötü olduğunuzu göstermez sadece onun foruma belkide daha çok ısındığını ya da daha fazla paylaşımda bulunduğunu gösterir. Ben seni de görüyorum forumda onu da, sıkıntın buysa dert etme.

[MENTION=158976]MyWorLd[/MENTION] estağfurullah ne delisi canım ya.
Sorunun halloldu mu başka bir şey var mı? :)

Benim gibi karışık konu açan var mı? =Yok= Benim gibi saçmalayan varmı ? =Yok= Benim gibi rezil olan var mı? =Yok= Benim gibi anlaşılması zor olan var mı ? =Yok=

Canım ben saçmaladığını görmedim, rezil olduğunu ya da anlaşılması zor olduğunu düşünmezsen sevinirim. :)

Düşünmek ne kelime ? yaşamak bu ! bu konulardan sonra hiç mod olamam.Ben forumun tuhafıyım

Canım daha yeni geldiğini kendin söylemedin mi alışırsın tuhaf değilsin gel sohbete konuşalım, burası pek uygun olmayacak. Biz seninle sohbet edelim sohbet kısımında. xD
Başka bir sorunun var mı yoksa konuyu kapatayım. :)

Öyle demeyin zaman gösterecek. Sizin gibi bir deli dolu mod a ihtiyaç var doğrusu :R

Sağolun.Peki sohbete geçelim.Kapat konuyu yada geri dönüşüme atarmısın?

Sorunlar hallolunca konular sadece kapatılıyor bu kısımda canım. Konuyu kilitliyorum, ben sohbetteyim. Başka bir sorun olursa buraya konu açabilirsin ya da o anda online olan bir admini etiketleyebilirsin.
Herkese iyi forumlar. :Ü

Arkadaşlar,ben neppox dan daha fazla süredir üyeyim.Fakat konu ve mesaj sayım neden az onunki fazla?Büyücü mü o arkadaş?Günde 100 konu acıyor sanki.Ama sadece onu örnek göstermiyorum.Başka yeni kişileride örnek gösteriyorum.Yanlış anlamayın kıskanmıyorum.Sadece bu olayın esrarını ortaya çıkarmaya çalışıyorum.(Konu yanlış yerde ise taşıyın lütfen)

yarış içinde olmazsan moralin bozulmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri