Bana sende Fenerbahçeli tipi var demişti asıl kimde var belli oluyo hahaha
İlaç gibi geldi thank you buğra xD
İddia uğruna falandır ya. p
Bir Fenerbahçeli için pek iyi sayılmaz xDİyi bir şey mi diyorsun kötü bir şey mi aslı
Ona göre değerlendirme yapacağım yorumunda
Yok yaa önemli değil hahahaAslı sana gülücük koymayı unuttum
Çok ciddi durmuş xD
Senin bana oo kadarrr özür borcun varken ödenmemiş zor alırsın bir özür xD
Ashli: Fener kılıklı hemen fırsatı degerlendir :R senden bir özür bekliyorum
Amor: İddaa ugruna bile yapmam onu xD
Bir Fenerbahçeli için pek iyi sayılmaz xD
Dürüst olduğun için tebrik eder vereceğim -repin senin için hayırlı olmasını dilerim xD
xD öncelikle gülüyorum sonra açıklamama geçeyim :R
o gördügünüz bilekliklerden biri sarı eyvallah ama digerinin lacivelt olma ihtimali yok. Nasıl bakarsan öyle görürsün hesabı Buğra öyle bakmış öyle görmüş ama o SİYAH bilekliktir.
Ashli: Fener kılıklı hemen fırsatı degerlendir :R senden bir özür bekliyorum
Amor: İddaa ugruna bile yapmam onu xD
Gül kardeşim allah ağlatmasın xD
Hadi ben öyle gördüm de allah'tan açıklamandan etkilenmeden önce gelen 2 yorum var konuda. Onlarda mı benim gibi yaklaşıyorlar acaba olaya ki öyle görüyorlar xD
Konuyu açarken Bucaspor savunması yaparsın belki diye düşünmüştüm. Yapsaydın yerdim xD Ama şimdi tereddütteyim cıkk tatmin olmadım. Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak demiştik
Gül kardeşim allah ağlatmasın xD
Hadi ben öyle gördüm de allah'tan açıklamandan etkilenmeden önce gelen 2 yorum var konuda. Onlarda mı benim gibi yaklaşıyorlar acaba olaya ki öyle görüyorlar xD
Konuyu açarken Bucaspor savunması yaparsın belki diye düşünmüştüm. Yapsaydın yerdim xD Ama şimdi tereddütteyim cıkk tatmin olmadım. Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak demiştik
- replerde bizim için teşekkür ediyorum yeterki dürüstlük kazansın :106:Bir Fenerbahçeli için pek iyi sayılmaz xD
Dürüst olduğun için tebrik eder vereceğim -repin senin için hayırlı olmasını dilerim xD
Casper adminim..Nasıl olur bu(
Hem Beşiktaşımız için de sayamıyoruz artık
Şike var bu işte değil mi?
Beşiktaşsız nasla nolamaz değil mi)
xD öncelikle gülüyorum sonra açıklamama geçeyim :R
o gördügünüz bilekliklerden biri sarı eyvallah ama digerinin lacivelt olma ihtimali yok. Nasıl bakarsan öyle görürsün hesabı Buğra öyle bakmış öyle görmüş ama o SİYAH bilekliktir.
baK baK nasıLda İnKar ediyor xD xD
+AyNeN xD
Bu kadaR kişi yaLan söyLemeZ... xD
Beni 5 kişinin içine sokmayın.
Bir beşiktaşlı asla dönmez. hıhh
+
İddiaa uğrunadır tahmininde bulunduğunuz için sarı-laci renkleri gördüğünüzden emin olmuştukta biz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.