Carolin diziden ayrılıyor mu?

` Nur ~

Bayan Üye
Sina Koloğlu yazdı

İşte Milliyet'ten Sina Koloğlu'nun yazısı;

İlk bölümlerini keyifle izledim Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin. Senaryo, köşeleri güzel tutmuştu. Parçalanan aile, Hollanda'daki sevgili, geçmişe göndermeler vs. Sonra dizi bugünün, içinde sıradan bildik, beylik "dizi olaylarının" geçtiği, geçmişin ise "dizide geçmişi kullandık bari kalsın" izlenimi veren bir nevi sos olarak durduğu dizi haline geldi. Bu akşam Caroline öpüşecek, Ali'yi fena halde aldatacak. Caroline'in öpüşmelerinin konuşulması gayet doğal. Bekliyordum. Acele Türkiye'ye getirdiler. Eh bir an önce gitmesi gerekiyordu gönderdiler.

Bu arada, Wilma Elles rolünü gayet iyi oynuyor bunu belirteyim. Olması gerektiği gibi. Dizinin "Bunu ancak sen yaparsın" yükünü de çekiyor. "Erotik filmde oynamış" diye haberler de çıktı. Denk geldim on dakikalik bir görüntü. 2007 yılında yapılan ve Wilma Elles'in da oynadığı 'Kutsal Çelişkiler' isimli film. İran'dan recm cezasından kaçan Ayşe ile Wilma kızımız işte (kendisi rahibe rolünde) karşılaşır. Her iki taraf dinin baskıcı yönlerinden bıkmıştır. Kendilerini rahat bir yatağa atmayı tercih ederler. Yani basitleştirmiyorum. İzleyince derinlik bu kadar.

Güya 'kadınların tabuları yıkmak, taassubun baskısından kurtulmak' gibi mesajların verildiği zannedilen, çekimleri de "Abi bi kamera bul da çekelim şu filmi" der gibi hali olan, üzerinde bile durulmaya değmez bir görüntü silsilesi. Erotik görüntü bekleyenler pek öyle umutlanmasın. Yatakta 'din baskısından' kurtulan iki karakter biraz güreşi andıran görüntülerle sevişir gibi yapıyor!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri