ÇaRKına Tükürdüğümün hayaTına ... (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
Ne istedin lan benden ?

Ne istedin de yapmadım ? Çok Belaya Bulaşmak mı suçum ? Hakkımı Savunmak mı ?

ALAYI YALAN SENDE DAHİL!

Alın Okuyun ;

92 yıLında dünyaya geLdim herseyden haberSiz bır sekıLde gözLerimi açtım sana ... 7 ayLıkken anne & babadan ayrı mersınde kaLdım annane ve dedemın yanında büyüdüm yaşadığım yerin adının ankara oLduğunu öğrenDim... Sadece onunLa kaLmadım tabiki :) 1+1=2 mi dersin CUMHURİYETİN KURUCUSUNUN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olduğuu öğrendim öğretmenlerimden, 4 sınıfda How oLd are you sorusuna I'm 11 years oLd dedik başLadık İngilizceye . Scienist Abi ile tanıştırdın sanal alemi öğrendik 4. sınıf ıngılızcesı bı anda " One Turk Against The World [ Bir Türk Tüm Dünyaya Bedeldir ] " Kavramına Dönüştü. Hacking'e başLadık 12-13 Yaşımızda. Sonra dahada büyüdük aşık oLmak diye birşey duyduk dedık bızde oLaLım seçtik bı suLTan dost kavramı dedın seçtik bi dosT sonra ne yaptın ? Önce SevgiLim ddiğim uğruna okuLun önünde yaka paça dayak yedik bir kız ugruna . Babamın kalp amelıyatıydı vuruLmasıydı krizleri derken ne haLe geLdim okS döneminde. Seviyordum Sevgi Ama Ne Sevgi. 3 Sene Peşinden koş 3 ay çık. Sonra babamın anKara tayini... Geldikden birkaç ay sonra haber ... " Rüyayı Kaybettik, Başın Sağolsun KARDEŞİM " Bu haberle senden nefret etmeye başLadım hayatımı aLdın lan benden Rüyamı aLdın hayaLLeRimi yıkTın... Bir Trafik kazasında kaybettim hayatımın aşkını derken bır haber daha ... Kaza haberi televızyondan ızlıyorum OĞUZHAN KAYA vefat etti kazada kamyon - otomobıl çarpışması sonucu ): dost dedıgımın bırtanesınıde kaybettım orda . Nefret edıyorum senden ! Sana ınadına iyi olacaktım. Anadolu Lisesinde okudugum sıralarda cocugun bırıne baban bellı degıl denıldı ben onu kalitelerine ve sevıyelerıne verdım takmadım Tuvalette ağlayan bir cocuk gördüm dayanamadım tuvalete geldıler o anda soru sordum neden dıye s.. git dediler . Öptüm bi güzel hepsını müdür beni okuLdan ATTI! dedim kader hayırlısı oLSun... VuruLdum bacagımdan daha hızlı geçmek gerekırse hayatımı yazın ameliyat oLdum kanser şüphesinden :) kanser mi testis mi bu ağrının sonucu dıye :) testis'e buLduLar ama şu 1 aydıR farkLı :) ŞüpheLeR %95 Doğru . Ağrıların boşa oLmadıgını anLamışTım... KanSeR :) Miğde kanseri :) Hani Şu Komşumun Annesinin Hyatını Kaybettıgı hastalık sebebı olan mıgde kanserı :) Astrolojı bolumunun doktoru verdı bu haberı bana . Resmen " Direnme Hayat bu sefer kazanacak " diyo gibiydi. Evet hakLı . KAZANDIN Bu sefer. Sana direnmiyecem hayat. Artık Ne Alabıleceksen al benden. Kemoterapi vs vs HİÇBİRİNE GİRMEYECEM . Birşey Goremedım sende. Rüyamla gururluydum. Inanıyordum aldın yanına. Oguzhanımı aldın benden. Osmanım kaLdı sadece :)

Ve NaZLı'm :)

Hayatımda verdıgım en dogru kararlardan bırıydı onu seçmek. Rüya ne kadar rüyalarıma girsede bırakamadım nazlım'ı haLada öyLe. SürekLi onu düşünüyorum ama ahsen'le çıkıyorum. Ne Acayip Şey değil mi :) Ahsen'e sureklı ondan bahsettıgım halde bırakmıyordu ve bugun ayrıLdık onunLa :)
Sebep; Nazlıda nazLı ... Rüyadan sonra ayrıLmak zor oLdu be hayat.. 5 Ekim... Sabaha kadar ağlamakla geçti günüm 4. Ayımızda boyle gectı SAYENDE...

Senın sayende bomboş geçti yaşadıklarım hersey boşa çıktı...

ALLAH'A YEMİN OLSUN NAZLIYI HALA İT GİBİ SEVİYORUM

VE O SON AŞKIM OLACAK... NEFRET MI EDIYOR EDERSE ETSIN UMRUMDA DEĞİL! GÖNÜL SEVDİ Bİ KERE ;)

Neyse Fazla uzatmayım...

Hakkımda yorum yapanlarada gönderme yapaLım :)

" Ben oLmasam siz bir hiçsiniz. Kendinizi Avutmayın! Bana Rakip Olmak iÇin değiL ; Ülkeniz ve kendiniz için yapın yapacaklarınızı ... "

Net'e sık giremiyorum artık haberınız olsun numaramı bılen bılıyor zaten bugun yarın onuda kapatacam :) yok oLuş ... ;)

Sevdiklerim kendini çok iyi bılıyor ısım saymıyım :)

Eyvallah ;)

MeLih TaNeR

---> ÇaRKına Tükürdüğümün hayaTına ... (;

meLih'cm dha önCede söyLediqim qibi cok üzüLdm :(
q.olsn kaRdesm
ne söyLesem boş oLck cünkü takmıCaksn ama yinede umudunu kayBetme..
seviLiyosun unutma..
Biz senin yanındayz umaRım en kısa sürede yeneRsn bu hastaLıqını..

Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum..

Melih.. Seninle her ne kadar dargın olsak da İyi Vakitler geçirdik seninle..
Allah(c.c)'ım Umarım Hastalığını bir şekilde Kaybeder..

Kusura bakma sana belli yerlerde çok ters davrandım.

Allah Acil Şifalar Verir İnşallah..

Umarım İyileşirsin kardeşim. :(

BiLmiyom MeLih neLeR oLduda ayRıLdınız ho$ arası beni iLgilendirmes ama her$eye bırakmana sebeb ne ? tamam bırakmıyon ama bırakmış kadar oLcan !

Ne yazacağımı biLemiyoRum AkLım kaRı$tı be dostum ! ;)

O Zaman Takbi$ey diyeBiLiiRim Kendine iyi bak ;)

meLih'cm dha önCede söyLediqim qibi cok üzüLdm :(
q.olsn kaRdesm
ne söyLesem boş oLck cünkü takmıCaksn ama yinede umudunu kayBetme..
seviLiyosun unutma..
Biz senin yanındayz umaRım en kısa sürede yeneRsn bu hastaLıqını..

:106:

Eyvallah kardeşim

Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum..

Melih.. Seninle her ne kadar dargın olsak da İyi Vakitler geçirdik seninle..
Allah(c.c)'ım Umarım Hastalığını bir şekilde Kaybeder..

Kusura bakma sana belli yerlerde çok ters davrandım.

Allah Acil Şifalar Verir İnşallah..

Umarım İyileşirsin kardeşim. :(

Eyvallah ;)

BiLmiyom MeLih neLeR oLduda ayRıLdınız ho$ arası beni iLgilendirmes ama her$eye bırakmana sebeb ne ? tamam bırakmıyon ama bırakmış kadar oLcan !

Ne yazacağımı biLemiyoRum AkLım kaRı$tı be dostum ! ;)

O Zaman Takbi$ey diyeBiLiiRim Kendine iyi bak ;)

eyvallah kardeşim sağoLaSın

Cokk tanıdıgım oLdu bu forumda ama sen başkasın cok iyi bi arkadaşşın dostsun senınle güzel günlerimiz oldu hayatta herşey doru gitmiyor işte melih senın durumunda olmak kimse istemez başına gelebilecek herşey gelmiş mide kanserisin ve burda şimdi bir çok kişi hikaye yazacak fakat bir süre girmedikden sora senın adını bile unuturLar :)
cünkü bu böledir kimse alınmasın boş yere !

yeri geldi birbirimizi koruduk eğlendik güldük dertleştik güzel zamanlar geçirdik herkes unutur ben unutamam senııı yerın ayrı bende sende bilirsin

nazLı konusundada bi kaç satır bişi yazmak istiyorum

suanda ayrı olabilirsiniz ama senın nazlıyı nasıl sevdiğini biliorum ahsenle formalita icabı cıktıgını nazlıyı nekadar sevdiğini onun için öleceğinide biliorum ama senın de dediğin gibi hayat bikere sana kazık atmış alışmış artık :)

biyere gittiğin feLan yok daha senınLeeee işimiz var sen anLadın
icon12.gif

Cokk tanıdıgım oLdu bu forumda ama sen başkasın cok iyi bi arkadaşşın dostsun senınle güzel günlerimiz oldu hayatta herşey doru gitmiyor işte melih senın durumunda olmak kimse istemez başına gelebilecek herşey gelmiş mide kanserisin ve burda şimdi bir çok kişi hikaye yazacak fakat bir süre girmedikden sora senın adını bile unuturLar :)
cünkü bu böledir kimse alınmasın boş yere !

yeri geldi birbirimizi koruduk eğlendik güldük dertleştik güzel zamanlar geçirdik herkes unutur ben unutamam senııı yerın ayrı bende sende bilirsin

nazLı konusundada bi kaç satır bişi yazmak istiyorum

suanda ayrı olabilirsiniz ama senın nazlıyı nasıl sevdiğini biliorum ahsenle formalita icabı cıktıgını nazlıyı nekadar sevdiğini onun için öleceğinide biliorum ama senın de dediğin gibi hayat bikere sana kazık atmış alışmış artık :)

biyere gittiğin feLan yok daha senınLeeee işimiz var sen anLadın
icon12.gif

anLadım kardeşim merak etme ;)

dur bakalım gün gelir devran döner ;)

senın yerın farklı bende ;)

delikanlı adamsın adam gibi adamsın kardeşim bunu ben bılırım merak etme ;)

vesselam ;)

----------------------------

Ben cıktım ...

İyi geceLeR ;)

bence yanlıs dusunuyosun hayata dırenmen gerekıyo :)
hastalıgına cok cok uzuldum rabbım şıfa versın...daha oncekı yasadıkların ıcınde gercekten uzgunum.. hanı derler ya gercek sevgı asla kavusmaz dıye senınkıde oyle olmus..

ama şimdi musadenle ahsen konusundakı dusuncemı de soylemek ıstıyorum..bı konu acmıstın tam hatırlamıorum 'gerılım dolu gunum ' dıye..orda yuzuk yaptırıyoruzz ahsenle.. zaten babamda ıstıyo gıbısınden bısıler demıstın..

senın sevdıgın nazlıysa burda bunları yazmanın ne anlamı vardı kı..sonucta sen yazmasan bız senın ne yuzuk olayını bılırız.. ne de ahsene sevgını..sevgıye sonuna kadar saygım var.. kalbınde bı baskası varken yanındakı baskası olabılır anlarım bunu..

amaaaa burda herkes senın nazlıyla olan gecmısını bılıyo..bızlerde dahıl nazlıda okudu sonucta..bu kadar dıle getırıp ahsen ahsen dıye..bugunde gelip nazlıyı unutamadım demen bıraz anlamsız oldu..bu ınanmadıgım anlamına gelmez zaten ınanc kısmıda benı ılgılendırmez..ama dusuncemı dile getırmek ıstedım..

inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur

Son düzenleme:

Herkesin rüyası, dünyası farklı dönüyor
Herkesin imtihanı çetin geçiyor
Hayatı sevmek zorunda değilsin ama bu hayatta yaşarken isyankar davranırsan oyunu en başından kaybedersin
Bu hayatta bu sınava daha çetin geçenlerin ve geçmekte olan var..
Bu hayat bir binek, istediğin gibi davranırsın akıllı olursun
Nazlı konusunda aranızda ne geçti bilmiyorum
Konuşmak bana düşmek.

Melih Hiçbiryere gitmiyorsun .seni fazla tanımıyorum ama iyi ve delikanlı biri olduğun kanaatindeyim..
içimden gelerek söylüyorum hayat herkese kazık atıyo ve sen ne ilksin nede son ...
bende çok ağır darbeler aldım bu yaşamdan. ve anaokulundan beri sevdiğim oğlanı bir düğünde kaybettim..nasılmı Birinin tabancasından çıkan mutluluk amacıyla sıkılmış lanet olası bir mermiyle..hayat işte devam ediyor..

Hiç üzülme kardeşim hayata inat hayatını yaşa !! pes etme !! yılma !!
Allah sabır versin ...

Sen benm canımsın herşeyimsn..senle o kdar güzel günler yaşadmki kavgaymış kıskançlıkmış mutlulukmuş hepsi..sen kardeşten ötesn bnm için..çok değerlisin..neler yaşadığını en iyi heralde ben biliyorumdur.
Sen çok duygusal birisn ve nazlıyı ne kdr sevgini biliyorum ve Ahsenlede sevmeden çıktığını da biliyorum her ne kdr iyi kız desende..sen mutluluğu hak eden birisin ve bu konuyu açmaklada çok iyi ettin bence hala nazlımda seni seviyo bence değil zaten öyle:)
Artık birbirinize çektirmeyi de inadıda bırakın tekrar başlayın:)

son kez seni çook seviyorum melihmm herşeyn en iyisini hakediyosn:)

bence yanlıs dusunuyosun hayata dırenmen gerekıyo :)
hastalıgına cok cok uzuldum rabbım şıfa versın...daha oncekı yasadıkların ıcınde gercekten uzgunum.. hanı derler ya gercek sevgı asla kavusmaz dıye senınkıde oyle olmus..

ama şimdi musadenle ahsen konusundakı dusuncemı de soylemek ıstıyorum..bı konu acmıstın tam hatırlamıorum 'gerılım dolu gunum ' dıye..orda yuzuk yaptırıyoruzz ahsenle.. zaten babamda ıstıyo gıbısınden bısıler demıstın..

senın sevdıgın nazlıysa burda bunları yazmanın ne anlamı vardı kı..sonucta sen yazmasan bız senın ne yuzuk olayını bılırız.. ne de ahsene sevgını..sevgıye sonuna kadar saygım var.. kalbınde bı baskası varken yanındakı baskası olabılır anlarım bunu..

amaaaa burda herkes senın nazlıyla olan gecmısını bılıyo..bızlerde dahıl nazlıda okudu sonucta..bu kadar dıle getırıp ahsen ahsen dıye..bugunde gelip nazlıyı unutamadım demen bıraz anlamsız oldu..bu ınanmadıgım anlamına gelmez zaten ınanc kısmıda benı ılgılendırmez..ama dusuncemı dile getırmek ıstedım..

inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur

Teşekkur ederım yorumun için ....

Ahsen konusunu bilen biliyor ne oldugunu ne yaşadıgımı kımı sevdıgımı benı tanıyanLar biLir o yuzden ne kadar acıklama yapsamda boş. Ha bu kaçtı vs anLamına geLmeSin ( : yüzük işide hikaye ... ben 2 gunde kımseye yuzuk takmam takacagım kısıde kendini iyi bilir

Herkesin rüyası, dünyası farklı dönüyor
Herkesin imtihanı çetin geçiyor
Hayatı sevmek zorunda değilsin ama bu hayatta yaşarken isyankar davranırsan oyunu en başından kaybedersin
Bu hayatta bu sınava daha çetin geçenlerin ve geçmekte olan var..
Bu hayat bir binek, istediğin gibi davranırsın akıllı olursun
Nazlı konusunda aranızda ne geçti bilmiyorum
Konuşmak bana düşmek.
teşekkurler betuL :)
Melih Hiçbiryere gitmiyorsun .seni fazla tanımıyorum ama iyi ve delikanlı biri olduğun kanaatindeyim..
içimden gelerek söylüyorum hayat herkese kazık atıyo ve sen ne ilksin nede son ...
bende çok ağır darbeler aldım bu yaşamdan. ve anaokulundan beri sevdiğim oğlanı bir düğünde kaybettim..nasılmı Birinin tabancasından çıkan mutluluk amacıyla sıkılmış lanet olası bir mermiyle..hayat işte devam ediyor..

Hiç üzülme kardeşim hayata inat hayatını yaşa !! pes etme !! yılma !!
Allah sabır versin ...

Eyvallah kardeşim Allah Razı Olsun :)
Sen benm canımsın herşeyimsn..senle o kdar güzel günler yaşadmki kavgaymış kıskançlıkmış mutlulukmuş hepsi..sen kardeşten ötesn bnm için..çok değerlisin..neler yaşadığını en iyi heralde ben biliyorumdur.
Sen çok duygusal birisn ve nazlıyı ne kdr sevgini biliyorum ve Ahsenlede sevmeden çıktığını da biliyorum her ne kdr iyi kız desende..sen mutluluğu hak eden birisin ve bu konuyu açmaklada çok iyi ettin bence hala nazlımda seni seviyo bence değil zaten öyle:)
Artık birbirinize çektirmeyi de inadıda bırakın tekrar başlayın:)

son kez seni çook seviyorum melihmm herşeyn en iyisini hakediyosn:)

Bitanem benım ya ( : iyiki tanımışım senı ve haLimemi :) iyiki varSınız :)

herkese teşekkürler...

Geçmiş olsun herkes bişiler demiş zaten bn de aynı şeleri yazmak istemiorum hayat gerçekten cok zor eet haklı olabilirsin ama gün gelicek karsına öle seler cıkıcak ki bu dşündüklerin için pişman olucaksın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri