mortal00
Kayıtlı Üye
![1rq4KwIj66RDt5mmO5X4IEtZMcf.jpg](http://filmkunstwochen-muenchen.de/wp/wp-content/uploads/2016/06/1rq4KwIj66RDt5mmO5X4IEtZMcf.jpg)
Yönetmen: Matt Ross
Senaryo: Matt Ross
Oyuncular: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler, Annalise Basso, Nicholas Hamilton, Shree Crooks, Charlie Shotwell, Trin Miller, Kathryn Hahn, Steve Zahn, Frank Langella, Ann Dowd, Elijah Stevenson, Teddy Van Ee, Erin Moriarty, Missi Pyle
Ülke: ABD
Tür: Komedi, Dram
IMDB: 7,9
Süre: 118 Dakika
Ödüller: 1 Altın Küre adaylığı. Ayrıca 11 ödül, 30 adaylık.
Ben Cash (Viggo Mortensen), ABDnin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslienin (Trin Miller) ölümü ormandaki "düzeni" de sarsar. Zira çocuklar annelerinin cenazesine katılmak için şehre ve medeniyete dönmek isterler. Ev eğitimi ile yetiştirdiği çocuklarının hem annesi hem babası olan Ben için bundan sonrası ormandaki hayattan daha zor olacaktır...
Viggo Mortensen başrolde olduğu etkileyici yapımın yönetmeni ve senaristi ise Matt Ross.