Caps sayfaları rezaleti

djekselans

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

hepimiz denk gelmişizdir veya beğendiğimiz bir caps sayfası bile vardır . 2 milyonluk bir sayfa var .
benim de kurduğum 140 beğenisi olan ...isimli sayfam var ancak
diğer caps sayfalarında birçok küfürler yazılıyor . insanların bunları o kadar yüksek kitleli sayfada beğenmesini aklım almadığı gibi birçok kişininde o küfürlü paylaşımları beğenmesi çok tuhafıma gidiyor. siz bu caps sayfaları hakkında ne düşünüyorsunuz ?

---> Caps sayfaları rezaleti

Genelde genç kesimin kullandığı (İnciCaps) ve coğunlukla bel altı espirilerin paylaşıldığı sayfalar bahsettiğiniz tarza konuşmalara çok rast geldim nerede o eski tayfa diyorum bende :) alternatif olarak bobiler.örg çok iyi bir tercih olabilir

---> Caps sayfaları rezaleti

Genelde genç kesimin kullandığı (İnciCaps) ve coğunlukla bel altı espirilerin paylaşıldığı sayfalar bahsettiğiniz tarza konuşmalara çok rast geldim nerede o eski tayfa diyorum bende :) alternatif olarak bobiler.örg çok iyi bir tercih olabilir

merhaba . kasdettiğim sayfa evet oydu . ancak bu forumda bu tür isimler vermek reklama giriyormuş ve yasakmış bilginiz olsun . sayfa ismi kullanmayın bir daha.

teşekkürler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri