Cansu Dere Muhteşem Yüzyıl’da!

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
b454f3d6e64bdf9edceeb2918077295c_M.jpg

Geçtiğimiz dönem nefes kesen bir bölümle sezon finali yapan Muhteşem Yüzyıl; yeni sezona, Tuncel Kurtiz, Ozan Güven, Pelin Karahan ünlü oyuncularla başlangıç yapıyor. Aralarında en dikkat çekici isimse Cansu Dere!

Hürrem Sultan, Mahi Devran Sultan’ı saraydan gönderip haremin başına geçmişti ama yeni bölümde güçlü bir rakibi var: İranlı cariye Firuze! Cansu Dere’nin canlandırdığı Firuze karakteri; şiire olan yatkınlığı, Farsça'ya olan hâkimiyeti ve güzelliğiyle Sultan Süleyman'ın dikkatini çekiyor.

Acem topraklarında yaşayan bir hanedan ailesinin asıl kızı olan Firuze olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cansu Dere, çok heyecanlı olduğunu belirtip şunları söyledi: "Muhteşem Yüzyıl seyretmenin keyfi dışında kamera arkasını da merak ettiğim başarılı bir projeydi. Yağmur-Durul Taylan da çalışmak istediğim yönetmenlerdi. Bir de üzerine beni çok etkileyen Firuze karakteri eklenince, benim için 'Hayır' denilemez bir teklif haline geldi."

Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezonunda Pelin Karahan Mihrimah Sultan'ı, Ozan Güven Rüstem Paşa'yı, Tuncel Kurtiz ise Anadolu'daki Osmanlı nüfusuna Alevilikten Sünniliğe geçmeleri için baskı ve şiddet uygulamakla suçlanan bir Şeyhülislam olan Ebu Suud Efendi'yi canlandıracak. Dizi 12 Eylül Çarşamba akşamı üçüncü sezonuyla başlayacak.​

---> Cansu Dere Muhteşem Yüzyıl’da!

bu diziyi baslarda cok elestirmistim ama sonradan sonradan gercekten muhtesem olmaya basladi sanki

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri