Canlı Yayında Bilim Kadınlarını Dinleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feristah

Banned
Lafı uzatmayı sevmem arkadaş o kadar net biriyim. İnsanları bilgilendirmeyi de severim hani :) Neyse direkt konuya giricem. Geçenlerde British Council'ın ‘'Bilim Kadınları Konuşuyor'' organizasyonu olduğunu duydum. Şöyle ufak bir araştırma yaptım ve dedim vay be ne kadar iyi düşünülmüş bir organizyon. Zaten adı da beni etkilemedi değil. Sonuçta Türkiye’de yaşıyoruz ve kadınlarımıza verilen değer ortada bu beni çok üzüyor. Ama böye organizasyonlar görmek beni sevindirdi. Neyse size biraz organizasyonu anlatayım. Şimdi en başta ilk konuşma 6 Mayıs’ta Bursa’da olucakmış en başta bu aklınızda bulunsun. Sonrasında gidemeyenler için tabi bu amaçla mı yapıldı orasını bilmemem ama Periscope üzerinden canlı yayın yapılıcakmış. Şimdi ne canlı yayını diyeceksiniz ama söylemeyi unuttum tabi organizasyon kapsamında Türk ve İngiliz bilim kadınları konuşacak. Tabi sadece onların belirlediği sorular değil bizim de onlara yönelteceğimiz soruları dikkate alıp yönelteceklermiş. Nasıl olucakki dediğinizi duyar gibiyim :) Hemen anlatayım. Söyleşiden birkaç gün önce belirlenecek hashtag ve facebook duvar yarışması üzerinden konuşmacılara sorulacak sorular toplanacakmış. Bu soruların en beğenilenlerine de sürpriz ödül verilecekmiş. Bence her açıdan harika bir organizasyon 6 Mayıs’a kadar aklınızın bir köşesinde bulunsun derim .......... bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri