Canlı Fotoğraflar. (Cinemagraph)
yesil83 Bayan Üye 30 Eyl 2011 #4 ---> Bu fotoğraflar canlı cok guzel. ama gif zaten bir cok resimde kullaniliyordu. Yani zor olmamis olsa gerek.
---> Bu fotoğraflar canlı cok guzel. ama gif zaten bir cok resimde kullaniliyordu. Yani zor olmamis olsa gerek.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #10 ---> Bu fotoğraflar canlı Hepside çok ilginç ve çok beğendim Teşekkürler.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 10 Ara 2011 #11 ---> Bu fotoğraflar canlı çok güzel çok beğendim
Lilith Daughter of the Void Admin 19 Ocak 2012 #14 ---> Bu fotoğraflar canlı Harry Potter'daki gazeteler geldi aklıma.
hacon Kayıtlı Üye 5 May 2012 #16 ---> Bu fotoğraflar canlı cok güzel gifler. buna ugrasmislardir bayagi
ashli Bayan Üye 18 May 2012 #18 ---> Bu fotoğraflar canlı Bu konuyu açmayı düşünüyordum benden önce davranmışsın şahaneler Özellikle de son dönemde yapılanlar
---> Bu fotoğraflar canlı Bu konuyu açmayı düşünüyordum benden önce davranmışsın şahaneler Özellikle de son dönemde yapılanlar
H HaDeS Kayıtlı Üye 18 May 2012 #19 ---> Bu fotoğraflar canlı ~ meRve ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bi sarap gordum sanki