Cangardaşlar Arabesk Rap (Murat Dalkılıç'lı Klip)

---> Cangardaşlar Arabesk Rap (Murat Dalkılıç'lı Klip)

Merhaba, ilk olarak paylaşım için teşekkür ederim dostum. Lakin 9 yıldır kulağını Rap müzikten esirgememiş bir insan olarak Arabesk Rap (Rap demeye bin şahit ister) adlı bu tarzın, akımın... her neyse işte, Rap Müzik Forumu'nda bulunmasına müsade etmem, bu tarz şarkıları Müzik Forum , Müzik Forumları bölümünde paylaşmanızı tavsiye ederim, iyi forumlar :R

Son düzenleme:

Merhaba, ilk olarak paylaşım için teşekkür ederim dostum. Lakin 9 yıldır kulağını Rap müzikten esirgememiş bir insan olarak Arabesk Rap (Rap demeye bin şahit ister) adlı bu tarzın, akımın... her neyse işte, Rap Müzik Forumu'nda bulunmasına müsade etmem, bu tarz şarkıları Müzik Forum , Müzik Forumları bölümünde paylaşmanızı tavsiye ederim, iyi forumlar :R

Ben de rap dinlemeyi seven biriyim (Özellikle Sagopa) . Bu paylaşım içinse rap diye geçtiği için burada paylaştım yoksa bende sana katılıyorum bunlara rap demeye bin şahit.
Ayrıca bu Canga reklamı için birazda bu arabesk raple dalga geçerek hazırlanmış bir klip.
Sana da iyi forumlar :)

:)
Mc Klima Ustası Serkan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri