Çanakkale 1915 Fragman 1 KDQtNjQcPN8 Çanakkale 1915 Fragman 2 blt_ZLbSoPU
leylmira Bayan Üye 11 Ağu 2012 #3 ---> Çanakkale 1915 Diriliş 'hayaL' Alıntı: izlenmeye deger Genişletmek için tıkla ... kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum ekim ayında gösterimdeymiş bu sahnelerde bile çok duygulandım.
---> Çanakkale 1915 Diriliş 'hayaL' Alıntı: izlenmeye deger Genişletmek için tıkla ... kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum ekim ayında gösterimdeymiş bu sahnelerde bile çok duygulandım.
'-DamLa Bayan Üye 11 Ağu 2012 #4 ---> Çanakkale 1915 Diriliş Nerde olursam olayım gideceğim ve merakla beklediğim bir film. Gene İzlenme Rekorlara kıracaktır eminimki.
---> Çanakkale 1915 Diriliş Nerde olursam olayım gideceğim ve merakla beklediğim bir film. Gene İzlenme Rekorlara kıracaktır eminimki.
leylmira Bayan Üye 12 Ağu 2012 #5 ---> Çanakkale 1915 Diriliş '-DamLa' Alıntı: Nerde olursam olayım gideceğim ve merakla beklediğim bir film. Gene İzlenme Rekorlara kıracaktır eminimki. Genişletmek için tıkla ... inş dediğin gibi olur yabancılara para kazandıracağımıza Türk sinamacılar kazansın
---> Çanakkale 1915 Diriliş '-DamLa' Alıntı: Nerde olursam olayım gideceğim ve merakla beklediğim bir film. Gene İzlenme Rekorlara kıracaktır eminimki. Genişletmek için tıkla ... inş dediğin gibi olur yabancılara para kazandıracağımıza Türk sinamacılar kazansın