camiaya zirve umudu

HaDeS

Kayıtlı Üye
Elazığ deplasmanından 3 puanla dönen Karşıyaka, camiaya zirve umudu verirken, Teknik Direktör Yusuf Şimşek iddialı konuştu

PTT 1. Lig'e iskelet kadroyu koruyup takviyelerle başlayan ve gözünü yükseğe çeviren Karşıyaka'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Antalyaspor beraberliğinden sonra deplasmanda alınan 2-1'lik Elazığspor galibiyetini sevinçle karşıladı. Her geçen gün takımının üzerine koyarak ilerlerdiğini belirten Şimşek, "Süper Lig'den düşen ekiplerle ilk 2 haftada karşılaştık. Öne geçtiğimiz Antalyaspor maçından alınan 1 puandan sonra Elazığ'da kazanmamız çok iyi oldu. Oynayan oynamayan, kadroda olan veya olmayan tüm oyuncularımı kutluyorum ve onlardan çok memnun olduğunu üzerine basarak söylüyorum" dedi.

Karşıyaka'nın Brezilyalı golcüsü Kahe, Antalyaspor'dan sonra Elazığspor filelerini de boş geçmedi. Transfer döneminde çok eleştirilmesine rağmen Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in ısrarla kadrosuna kattığı tecrübeli golcü KSK'ye galibiyeti getiren adam oldu. Şimşek, "Kahe daha da iyi olacak. Benim kafamdaki Kahe henüz sahada değil. Ona rağmen 2 gol attı ve kalitesini gösterdi" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri