Calla..

Calla

Bayan Üye
Aslında çok yeniyim ama gecenin bir yarısı dürtülerime yenik düştüm işte biraz kendimden bahsetmek istedim umarım güzel bir şekilde anlatabilirim :) Şimdiden özenle okuyan herkese tşk ederim :)

Kişisel bilgilerimden söz edecek olursak isim Asiye her yeni doğan çocuk gibi bende ananemin ismini taşıyorum , memnunum diyelim :) Doğma büyüme Mersinliyim hiç başka şehirde uzun süreli yaşamadım.24.11.1993 saat 05 sularında dünyaya açmışım güzel gözlerimi :) Çok bereketli kısmetli biri olduğum söylenir ilk doğduğum andanda belliymiş gözlerimi açar açmaz Sabah Ezanı okunmaya başlamış :) 3 kardeş olmakla birlikte en küçük benim e hayliyle biraz şimarıklık oluyo zaman zaman :) Yay burcuyum ve tüm özelliklerini taşırım.. Lise mezunuyum diyelim 1 haftam kaldı çünkü Bilişim teknolojileri - web tasarım bölümünden mezun oluyorum hayırlısıyla üniversitelerden birine adımımızı atacaz :)

Kimseyi kırmamak için büyük özen gösteririm , her zaman neşeli olmasamda hep neşeli görünürüm en sevdiğim huylarımdan biridir.Şakalara hep açığımdır alınma huyum çok yoktur bu yüzden çokta şakacıyımdır ama kime yapmam gerektiğini iyi bilirim çok şükür :)

Hobilerime geçecek olursak fazla sosyal olduğum söylendiği için hiç birşeyden geri kalmam...Tenis,voleybol,basketbol,bazen futbol :) , bowling , masa tenisi , beceremesemde bilardo hemen hemen birçok spor dalında parmağım vardır..Aynı zamanda film izlemek bir tutku olmakla birlikte kitap okumayı çok severim.Tek nefret ettiğim insan türü kitap okumayıp kendini geliştiremeyen insanlardır kitap okumuyorsa hayatımda yeri yoktur :) Ve Değinmeden geçemeyecim çok büyük şekilde hayvan severim 2 tane köpeğim , kocaman akvaryumum ve kaplumbağalarım var benim için bir hayat (sizin için bir hayat olmasada onlarında bir canlı hatta bazı insanlardan daha değerli olduğunu unutmayalım!) :) En çok heycan yaptığım anlar Beşiktaş maçları ve Korku filmleri..

Sanırım gayet iyi bir anlatım oldu biraz daldan dala atlasamda idare edersiniz artık şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum :)

Son düzenleme:
---> Calla..

Memnun oldum Asiye hep mutlu ol yüzünden gülcükler eksik olmasın.Hayat seni umarım istediğin yerlere getirir :Ü

---> Calla..

Mezuniyetini şimdiden kutlarım, umarım istediğin üniversitelerden birine girmeyi başarırsın.

İnsanları kırmamak için itina göstermen çok güzel bir mizaç. İçin hep mutlu olmasa bile yüzünün tebessümlü oluşu, senin çevre için olumlu bir insan olduğunun ve hüznün ile kimsenin huzurunu kaçırmamak adına masum bir maskeye sâhip olduğunu gösterir ( Bu tavır bende de vardır, kötüdür aslında )

' Sporcu ' olmak böyle bir şey heralde kaç tane spor ile ilgileniyorsun saymadım, maşallah :D

Çok kitap okumak insanın kendini geliştirdiği anlamına, hiç kitap okumamakta insanın kendini geliştirmediği anlamına gelmez :)
Sen kitaplar okumaya devam et, düşüncelerini olgunlaştır, bilgi dağarcığını genişlet, bakış açılarını enginleştir. Ama, kitap okumayanlardan nefret etme :Ü

Çok açıklayıcı bir tanıtım olmuş, memnun oldum Asiye.

---> Calla..

Mezuniyetini şimdiden kutlarım, umarım istediğin üniversitelerden birine girmeyi başarırsın.

Tşk ederim İnş tek istediğim tek düşündüğüm konu bu
İnsanları kırmamak için itina göstermen çok güzel bir mizaç. İçin hep mutlu olmasa bile yüzünün tebessümlü oluşu, senin çevre için olumlu bir insan olduğunun ve hüznün ile kimsenin huzurunu kaçırmamak adına masum bir maskeye sâhip olduğunu gösterir ( Bu tavır bende de vardır, kötüdür aslında )

Evet bu konuda tam anlamıyla aynı duyguyu paylaşıyoruz :)
' Sporcu ' olmak böyle bir şey heralde kaç tane spor ile ilgileniyorsun saymadım, maşallah :D

İlgilenmediğim daha çok spor dalı varmış gibime geliyo yüksek ihtimalle bu yaz latin danslarına başlıyorum sırayla onlarıda bir elden geçireyim : )

Çok kitap okumak insanın kendini geliştirdiği anlamına, hiç kitap okumamakta insanın kendini geliştirmediği anlamına gelmez :)
Sen kitaplar okumaya devam et, düşüncelerini olgunlaştır, bilgi dağarcığını genişlet, bakış açılarını enginleştir. Ama, kitap okumayanlardan nefret etme :Ü

Ne kadar konuşsakta kararım değişmez insanları yaşadıklarıda geliştirir olgunlaştırır ama başta kitap der başka birşey demem.Aynen kitaplardan daha öğrenmem gereken çok şey var :) Son cümlen için susmam hakkımmı kullanıyorum : )Çok açıklayıcı bir tanıtım olmuş, memnun oldum Asiye.

Bende çok çok memnun oldum yazıların hep dikkatimi çeker ilgili bir şekilde her yorumunu okumaya özen gösteriyordum , diyolog kurmak bu güneymiş memnun oldum : )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri