Çalışkan

GaLLeoN

Kayıtlı Üye
Yağmurlu bir günde çok yoğun iş stresi altında ama çok iyi niyetli çalışkan biri tam mesai bitiminde akşam mesaisine kalacağını öğrenince iyice strese girer ama yapacak birşey yoktur akşam mesaiside bitince paydos edip dışarı çıkar ama maalesef dışarıda yağmur olaanca şiddetiyle artmış ve adamcağız sırılsıklam ıslanarak son otobüse yetişmek için koşar adımlarla durağa gelir otobüs gelir ama o da ne bir bakarki içerisi tıklılm tıklım dolu üflesede püflesede zor otobüse biner ve eve doğru yola koyulur adamın evi bir köprünün hemen önündeki durağın olduğu yerdedir adam durağına gelince iner ve o müthiş yağmurun altında sırıksıklam bir vaziyet eve doğru yürümeye başlar tam bu sırada köprünün üstünden geçen otobüse bir yıldırım düşer ve herkes ölür adamda tüh be keşke inmeseydim der acaba neden böyle söyler?

---> Çalışkan

adam inmemiş olsaydı otobüse yıldırım düştüğü sırada otobüs ilerliyor olacaktı ve otobüs yıldırımın düşttüğü yerde olmayacaktı.

ben böyle düşünüyorum..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri