Çalımbay: Beşiktaş'ın yeri ayrı ama...

LîNKîN_PâRk

Kayıtlı Üye
Çalımbay: Beşiktaş'ın yeri ayrı ama...

Deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Rıza çalımbay'ın ekibi çaykur Rizespor, bu maçı kazanarak ligde alt sıralardan kurtulmak istiyor.. çalımbay, "Beşiktaş'ın bende yeri ayrı ama duygusallık ayrı birşey" dedi..

ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza çalımbay, "Beşiktaş'ın bende yeri ayrı ama duygusallık ayrı birşey. Şu anda çaykur Rizespor' un başarısından başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

çalımbay, Beşiktaş' a karşı sarı kart cezalısı Yasin ve sakatlığı bulunan Seydihan'ın forma giyemeyeceğini, bunların dışında eksik futbolcu bulunmadığını söyledi.

Maç tarihinin değiştirilmesinin kendilerine biraz geç haber verildiğini ifade eden çalımbay, "Ama bizim için bir problem yok. Bütün her şeyimizle maça konsantre olduk. Beşiktaş' ı tanıyorum. Nasıl bir oyun yapısına sahip olduklarını biliyorum. Son haftalarda çok iyi futbol oynuyorlar. çok iyi futbolcuları var. Ama ayrı ayrı önlem almayı düşünmüyorum. Ben de takımıma güveniyorum. İstediğimiz sonuçla İnönü Stadı'ndan ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Beşiktaş forması ile 20 yıl futbol oynadığını hatırlatan çalımbay, "Beşiktaş'ın bende yeri ayrı ama duygusallık ayrı bir şey. Şu anda çaykur Rizespor'un başarısından başka bir şey düşünmüyoruz. Rizespor için her şeyimizi ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

Bu arada çalımbay, Tolga Doğantez'i Beşiktaş maçı kadrosuna almadı.

çaykur Rizespor'un Beşiktaş maçı muhtemel 11'i şöyle:
Zdravkov- İbrahim Said, Bashir, Cem Baki, Victoria- Emrah, Serhat, Ergin, Altan- Ferdi, Zafer.

Cezalı: Yasin
Sakat: Seydihan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri