Çalıkuşu dizisinin kötü adamını canlandırmak zor oldu

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

“Kanıt” dizisiyle adını duyuran Deniz Celiloğlu,“Muhteşem Yüzyıl”ın ardından “Çalıkuşu”nda karşımıza çıktı.

En yakın arkadaşı Kâmran’ın büyük aşkı Feride’yi elde etmeye çalışan, bu uğurda kötülük yapmaktan da kaçınmayan Doktor Selim’i canlandıran Celiloğlu, “Selim, yaptıklarını kötülük olarak görmüyor ama bir yandan da vicdan azabı çekiyor. Çünkü Kâmran’a minnet borcu var” diyor.

Hürriyet'e konuşan Celiloğlu, ilk başlarda bazı endişelerinin olduğunu belirtti ve "Evet, özellikle genç kızların bildiği, okuyan herkesi etkileyen bir hikâye bu. Böyle projelerde beklenti çok yüksek oluyor tabii. Seyirciyi mutlu edebilecek miyiz gibi endişeler duyuyorsun o yüzden. Ama Timur Savcı işini iyi yapan bir yapımcı, dizimizin kadrosu da çok iyi. Ortaya güzel bir iş çıkacağından hiç şüphem yoktu" dedi.

Canlandırdığı Selim karakterinin kurgu bir karakter olması nedeniyle kendisini zorladığını itiraf eden Celiloğlu, "Selim, romanda olmayan bir karakter. Diğer oyuncular için daha kolay oldu rollerini çıkarmak, çünkü romanda her şeyleri belli ama Selim kurgu bir karakter olduğu için ben hâlâ yaratıyorum onu. Neyse ki senaristimiz Sevgi Yılmaz’ın kalemi çok güçlü. O iyi malzemeler verdikçe ben de karakterimi oturtmaya çalışıyorum" diye konuştu.

televizyongazetesi.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri