Çakmaktan Mini Motor Yapımı
Elsa Bayan Üye 23 Ara 2012 #2 ---> Çakmaktan Mini Bisiklet Yapımı Vay canına. Konuya tıklarken hayal bile edememiştim, güzel gözüküyorlar. Teşekkürler.
---> Çakmaktan Mini Bisiklet Yapımı Vay canına. Konuya tıklarken hayal bile edememiştim, güzel gözüküyorlar. Teşekkürler.
yesil83 Bayan Üye 23 Ara 2012 #3 ---> Çakmaktan Mini Bisiklet Yapımı bisikletten cok motora benzemisler sanki. ilk etabinda birsey anlasilmiyordu ama bitmis hali harika.
---> Çakmaktan Mini Bisiklet Yapımı bisikletten cok motora benzemisler sanki. ilk etabinda birsey anlasilmiyordu ama bitmis hali harika.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Ara 2012 #4 ---> Çakmaktan Mini Bisiklet Yapımı Elsa' Alıntı: Vay canına. Konuya tıklarken hayal bile edememiştim, güzel gözüküyorlar. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... rıca ederım yesil83' Alıntı: bisikletten cok motora benzemisler sanki. ilk etabinda birsey anlasilmiyordu ama bitmis hali harika. Genişletmek için tıkla ... ay evet baslıgı degıssek ıyı olucak
---> Çakmaktan Mini Bisiklet Yapımı Elsa' Alıntı: Vay canına. Konuya tıklarken hayal bile edememiştim, güzel gözüküyorlar. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... rıca ederım yesil83' Alıntı: bisikletten cok motora benzemisler sanki. ilk etabinda birsey anlasilmiyordu ama bitmis hali harika. Genişletmek için tıkla ... ay evet baslıgı degıssek ıyı olucak