Çağırsam gelir misin?..

'hayaL

Bayan Üye
Kalbimden duan hiç eksilmesin... Sevgin, imanın nurun eksilmesin yüreğimde.

Allah C.c'ım sen ezelden beri benimleydin... Bense Sana gelmekte geç kaldım. Sen ötelerden beri beni sevdin. Bense seni sevmekte geç kaldım. Sen benim içimdeydin, ben seni dışımda aradım. Bu yüzdendir ki sana gelinceye kadar çok engellere takıldım. Düştüm, yoruldum, yıprandım. Beni, bulduğum her şey mahvetti.Sen cömerttin, bütün alemi hesapsız bir rızıkla hizmetime sunmuştun. Bense elimdekilerle yetinmediğim gibi, güzel yarattığın bütün her şeye sahip olmak istiyordum. Sen beni bitmeyen bir çağrıyla kendine çağrıyordun, bense kaçıyordum. Sen bana her şeyden ölümsüz olan bir dostluk öneriyordun, bense insanlara köle oluyordum.

Şimdi pişmanım desem... Sonra... Ardından peşi sıra gittiğim bütün her şeyin içinde kendi yalanlarımı fark edip sana koşsam.

Ben seni bırakmıştım ama sen beni terk etmemiş, darılmamıştın. Şimdi sonsuzluğa açılan gözlerimde senin katının ne kadar engin merhamet, sevgi ve şefkatle yüklü olduğunu görüyorum. Şimdi bütün yalanlarımdan vazgeçip hak olan seni, gerçek olan seni kendime çağırıyorum. Bana gelecek misin? Beni her türlü kirden ve yalandan, içtensizlikten berraklığa çıkarıp, doğru edecek misin?

Sen ki acılarımın gölgesinde beni koruyan, yalnızlığımda bana yoldaşlık yapan ve tükenmez dertlerime rağmen bana teselli veren tek dostumsun.

İsmail Acarkan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri