Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ?
H ' hazel Bayan Üye 5 Şub 2012 #2 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Çağatay Ulusoy :Ü Yakışıklı olmasının yanı sıra sempatik ve mütevazi olmasıyla da öne çıkıyor bence
---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Çağatay Ulusoy :Ü Yakışıklı olmasının yanı sıra sempatik ve mütevazi olmasıyla da öne çıkıyor bence
D DreamOF Bayan Üye 5 Şub 2012 #3 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Hiçbiri şıkkı olsaydı keşke.Ama ben de çağatay ulusoy derim
---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Hiçbiri şıkkı olsaydı keşke.Ama ben de çağatay ulusoy derim
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Şub 2012 #6 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? [T.T]win32' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... :160::160::160: Tabikide Çağatay Ulusoy
---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? [T.T]win32' Alıntı: ben Genişletmek için tıkla ... :160::160::160: Tabikide Çağatay Ulusoy
Heretic. Erd Bayan Üye 9 Şub 2012 #11 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Çağatay Ulusoy tabiki.
parasite Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #13 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? C şıkkı - Hiçbiri ... xD xD
Sibel1 Bayan Üye 9 Şub 2012 #14 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? kıvanç tabii ki.. ben çağatayı yakışıklı bulmuyorum fazla çok kasıntı ama kıvanç vahşi duruyo erkek gibi
---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? kıvanç tabii ki.. ben çağatayı yakışıklı bulmuyorum fazla çok kasıntı ama kıvanç vahşi duruyo erkek gibi
Buğra1 Kayıtlı Üye 9 Şub 2012 #15 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Ciddi ciddi bu isimleri beğenen kızlar var :/ Hiçbiri abicim. C şıkkı Kenan İmirzalıoğlu
---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Ciddi ciddi bu isimleri beğenen kızlar var :/ Hiçbiri abicim. C şıkkı Kenan İmirzalıoğlu
waLL~é Bayan Üye 9 Şub 2012 #16 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? onlar degılde bu adam iyi :H
ashli Bayan Üye 9 Şub 2012 #18 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Buğra' Alıntı: Ciddi ciddi bu isimleri beğenen kızlar var :/ Hiçbiri abicim. C şıkkı Kenan İmirzalıoğlu Genişletmek için tıkla ... Hiç güleceğim yoktu buğra :11: Konuya gelince çok çok zor bir seçim kıvanç eski gözdemdi artık çağatayy
---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Buğra' Alıntı: Ciddi ciddi bu isimleri beğenen kızlar var :/ Hiçbiri abicim. C şıkkı Kenan İmirzalıoğlu Genişletmek için tıkla ... Hiç güleceğim yoktu buğra :11: Konuya gelince çok çok zor bir seçim kıvanç eski gözdemdi artık çağatayy
Bebek34 Bayan Üye 9 Şub 2012 #19 ---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Çağatay tabiki çocuk çok sempatik Kıvançta yakışıklı ama itici geliyor bana
---> Çağatay Ulusoy mu Kıvanç Tatlıtuğ mu ? Çağatay tabiki çocuk çok sempatik Kıvançta yakışıklı ama itici geliyor bana