Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aynı dizide buluştu

Deniz kızı

Bayan Üye
84319_2.jpg

"Emir'in Yolu"nun yıldızı Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ile aynı dizide başrolü paylaşmaya hazırlanıyor

‘Lale Devri’nden ayrılan Serenay Sarıkaya bir süre önce Ay Yapım ile anlaşmıştı. Amerika’da 2003-2007 arasında yayınlanan ‘The O.C.’nin’ yerli versiyonunda başrolü oynayacak olan Serenay Sarıkaya’ya partner aranıyordu. Sonunda bulundu: Ekrana veda eden ‘Emir’in Yolu’nun yıldızı Çağatay Ulusoy. İki sevgiliyi canlandıracaklar. Dizi, Eylül 2013’te başlayacak.

---> Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aynı dizide buluştu

emirin yolu final oldu mu ki?
ben gormedim bise, en azindan sonuca baglayipta bitireylerdi filimi. bence feriha oldugunda final olacakti.

Bence dızının sonu ferıha oldugunde yapıldı.uzaması bıle sacmaydı. Herneyse bu kızııda hıc sevmem. Zaten baslamasına coookk var pehhhh.. Tesekkurler haber ıcın

Uyumlu bir çift olabilirler belki. Öğreniriz sonradan iyi mi olmuş kötü mü :)

emirin yolu final oldu mu ki?
ben gormedim bise, en azindan sonuca baglayipta bitireylerdi filimi. bence feriha oldugunda final olacakti.

emirin yolu final olmadi fragman vardi aslinda hepten ortaliktan kaldirildilar finali bile olmadi :)

eylülü iple cekiyorum :vala_02:

emirin yolu final olmadi fragman vardi aslinda hepten ortaliktan kaldirildilar finali bile olmadi :)

eylülü iple cekiyorum :vala_02:

:) sacmalik.
en azindan uydurma bir final yapsalardi :)

cagtay demisti fnal yapalim diye. yonetmen dinlememisti

Çağatay Ryan rolünde Serenay da Marissa Cooper rolünde demek..
Orjinalini aratacağından eminim.. yine de izlerim :)

final olsaymis mutlu son olucakmis diye duymustum
umarim bu yeni cikacak güzel baslar güzelde biter ne diyelim :eda:

ben artik dizilere bakamiyorum babam tr den geldiginden beri.
kendi odamada gitmek istemiyorum, sobasi filan var ama amannn gitmek istemiyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri