[B]Merhabaa ben eda.Adanalıyım burcum akrep .Genelde burcumun özelliklerini taşırımM...Gs yi tutuyorum ömrümün sonuna dekde böle olucak.Öğrenciyimm... Yeşil gözlü ,29 ekim 1993 doğmlu dadlu bi kızım.sır tutarım,becerikliyim,iiyimM,sessizim.Her türlü filmi izlerim özellikle korku gerilimm...Gösterişi sevmem,en sevdiğim renk kırmızı ve morR.Rahat giysiler giymeyi severim ,cadıyımm.İzlediğim diziler doktorlar ve aşk-ı memnu.Her türlü müziği dinlerim arabesk hariçç.Rapstar .beyaz show ve çok güzel hareketler bunlar'ı çoook seviyorum .Brad pitt'in hayranıyım.Ruh halim değişir ama genelde yalnızlıkK oluyor.arkadaşlığa önem veririm onların sözleri benim için önemlidirR.Bilgisayarsız kendimi düşünemiyorum.Kıskanç,dikkafalı,inatçı,başına buyruk,sinirli,duygusal,kuşkucu bir tipimM.Gizemliyim ve çabuuk küserim.4 kardeşiz ben üçüncüsüyüm .Ablam en iyi arkadaşım. Ailemi özellikle babamı çok seviyorum herşeyimi onlarla başlayışırım gizlim saklım yokK.Evde çook konuşurum terör estiririm.çok büyük hayallerim war .hmm birazcık karamsarım unutkanım insanların görüşlerine düşüncelerine çok önem veririrm ona göre yönlenirim yada öle yapmaya çalışırım bazende kafama bile takmam.ileride doktor olmak istiyorum babamın isteği de bu yönde.sabırsızım vs...[/B]
Son düzenleme: