.jpg'] amele yanıgı bu olsa gerek hahahahahaha
bycommand Kayıtlı Üye 17 Ağu 2010 #2 ---> bycommand bu ne hal napalım sitemiz için calışıyoz adminimiz bi şemşiye bile vermiyo bu güneşin altında kavruluyoz
---> bycommand bu ne hal napalım sitemiz için calışıyoz adminimiz bi şemşiye bile vermiyo bu güneşin altında kavruluyoz
ultra_merve Bayan Üye 17 Ağu 2010 #3 ---> bycommand bu ne hal adminin ne suçu var güneşte kalmasaydın
ultra_merve Bayan Üye 17 Ağu 2010 #6 ---> bycommand bu ne hal bycommand' Alıntı: bi şemşiye verseydi yanmazdım Genişletmek için tıkla ... sen alsaydın şemsiyeyi hahaha
---> bycommand bu ne hal bycommand' Alıntı: bi şemşiye verseydi yanmazdım Genişletmek için tıkla ... sen alsaydın şemsiyeyi hahaha
ultra_merve Bayan Üye 17 Ağu 2010 #8 ---> bycommand bu ne hal bycommand' Alıntı: ben fakir bi üyeyim napıyım Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman sana şemsiye alalım hahaha
---> bycommand bu ne hal bycommand' Alıntı: ben fakir bi üyeyim napıyım Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman sana şemsiye alalım hahaha
endLesS Webmaster 18 Ağu 2010 #10 ---> bycommand bu ne hal hahaha oLm bı konu actın tüm forum siper aLdı sana :11:
bycommand Kayıtlı Üye 18 Ağu 2010 #11 ---> bycommand bu ne hal alsın ya hacı ne olcak yakında yep yeni üyeler ve konulara cvp gelcek
iktidar Bayan Üye 18 Ağu 2010 #12 ---> bycommand bu ne hal ayyyyyyyyyyyy ınanmıyorummmmmmmmm yaa gerçekten on numaraymış bak şimdi hahaha
---> bycommand bu ne hal ayyyyyyyyyyyy ınanmıyorummmmmmmmm yaa gerçekten on numaraymış bak şimdi hahaha