bycommand 'an itiraf

bycommand

Kayıtlı Üye
ufakkan babamlar dayımlar söylerdi bu araba 100 beygir fln die bende sanardım ki arabanın içinde beygir var onlar götürüyo cadenin kenarına çıkardım egilirdim arabanın altlarına bakardım beygir varmı die hahaha

2 sınıftayken arkadaşla anlaştık hocanın etegını yakmıştık sonra ne oldu bilmıyom o gün biz taşıncaktık son günümdü okulda hahaha

o cocuga ne oldu bilmiyom

ögretmenler masasının altına girdik ben kolanyayı döktüm oda eteşe verdi hahaha

ufakken hugoyu cok seyrederdim cogunuzda biliyosunuzdur

çıkardım yüksek yerlere uçmaya calışırdım hugo ölmüyoya banada bişi olmaz die hahaha ama Allahtan okadar yüksek yerlerden hoplamadım bikeresinde kolum kanadı bidaha atlamadım hahaha canlarım bitti dedim bidaha atlarsam ölürüm die düşündüm

mahalede top oynarken topa bı vurdum camdan içeri girip adamın gümüşlügüne geldi tüm porselen takımı kırılmış bardak falan ama kaçtık
hahaha

en iyilerini anlattım digerlerini anlatmam :174:hahaha

---> bycommand 'an itiraf

Ne yapılıyorsa çocuklukta yapılıyor :)

Güzel itiraflar ((.

böle olacağın küçüklükten belliymiş yaramaz seni hahaha

Böyle masum itiraflar görmek ne güzell :)

Teşekkürler paylaştığın için ama şu canlarının bittiğini düşünüp başka yerlerden atlamamana cok güldüm ve sevindim en azından hayattasın :):)

Böyle masum itiraflar görmek ne güzell :)

Teşekkürler paylaştığın için ama şu canlarının bittiğini düşünüp başka yerlerden atlamamana cok güldüm ve sevindim en azından hayattasın :):)

ozaman cok ufaktım napıyım hahaha:8: en fazla 2 ,3 metre yerlerden atlıyodum yüksek yerlerden yemiyodu hahaha

ulan muco az mı şey yapmadık zile basıp kadardık binaların içine girer torpil atar kaçardık tüm bina ayağa kalkardı bide ses silah sesi gibi cıkardı herkes pencerelerden bakardı bişimi oldu die hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri