bycommand
Kayıtlı Üye
ufakkan babamlar dayımlar söylerdi bu araba 100 beygir fln die bende sanardım ki arabanın içinde beygir var onlar götürüyo cadenin kenarına çıkardım egilirdim arabanın altlarına bakardım beygir varmı die hahaha
2 sınıftayken arkadaşla anlaştık hocanın etegını yakmıştık sonra ne oldu bilmıyom o gün biz taşıncaktık son günümdü okulda hahaha
o cocuga ne oldu bilmiyom
ögretmenler masasının altına girdik ben kolanyayı döktüm oda eteşe verdi hahaha
ufakken hugoyu cok seyrederdim cogunuzda biliyosunuzdur
çıkardım yüksek yerlere uçmaya calışırdım hugo ölmüyoya banada bişi olmaz die hahaha ama Allahtan okadar yüksek yerlerden hoplamadım bikeresinde kolum kanadı bidaha atlamadım hahaha canlarım bitti dedim bidaha atlarsam ölürüm die düşündüm
mahalede top oynarken topa bı vurdum camdan içeri girip adamın gümüşlügüne geldi tüm porselen takımı kırılmış bardak falan ama kaçtık
hahaha
en iyilerini anlattım digerlerini anlatmam :174:hahaha
2 sınıftayken arkadaşla anlaştık hocanın etegını yakmıştık sonra ne oldu bilmıyom o gün biz taşıncaktık son günümdü okulda hahaha
o cocuga ne oldu bilmiyom
ögretmenler masasının altına girdik ben kolanyayı döktüm oda eteşe verdi hahaha
ufakken hugoyu cok seyrederdim cogunuzda biliyosunuzdur
çıkardım yüksek yerlere uçmaya calışırdım hugo ölmüyoya banada bişi olmaz die hahaha ama Allahtan okadar yüksek yerlerden hoplamadım bikeresinde kolum kanadı bidaha atlamadım hahaha canlarım bitti dedim bidaha atlarsam ölürüm die düşündüm
mahalede top oynarken topa bı vurdum camdan içeri girip adamın gümüşlügüne geldi tüm porselen takımı kırılmış bardak falan ama kaçtık
hahaha
en iyilerini anlattım digerlerini anlatmam :174:hahaha