hahaha
Süpürgeli Cadı Banned 22 Mar 2010 #2 ---> By_CheqiCi De Kaybettik oy oy yasık forum bi uyusunu daa kaybetti mosmor olmus gidecegi yer cehennem olunca
---> By_CheqiCi De Kaybettik oy oy yasık forum bi uyusunu daa kaybetti mosmor olmus gidecegi yer cehennem olunca
ashli Bayan Üye 22 Mar 2010 #3 ---> By_CheqiCi De Kaybettik hahaha milletten ayrı durduğuna göre imam da sensin xD
AySe^^ Bayan Üye 25 Mar 2010 #6 ---> By_CheqiCi De Kaybettik Allahım yarabbim ya hahaha te$ekkürLer xD
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 25 Mar 2010 #7 ---> By_CheqiCi De Kaybettik ^shékér kıs^' Alıntı: Sen Ve İmamlık ? hahaha Genişletmek için tıkla ... begenemedınmı bebe haha
---> By_CheqiCi De Kaybettik ^shékér kıs^' Alıntı: Sen Ve İmamlık ? hahaha Genişletmek için tıkla ... begenemedınmı bebe haha
burock1 Kayıtlı Üye 30 Mar 2010 #10 ---> By_CheqiCi De Kaybettik Allah rahmet eylesin ne diyelim Cenazeyi ne zmn kaldırıyoruz?
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 30 Mar 2010 #11 ---> By_CheqiCi De Kaybettik hahaha Manyaxsın olum sen yha xD Nerden Aklına geliyo bunlar anlamadım haa xD + rep xD
---> By_CheqiCi De Kaybettik hahaha Manyaxsın olum sen yha xD Nerden Aklına geliyo bunlar anlamadım haa xD + rep xD
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 31 Mar 2010 #12 ---> By_CheqiCi De Kaybettik hahaha benim aklıma gelmeyen seymı var olm saolasın
İnciBaran Bayan Üye 31 Mar 2010 #13 ---> By_CheqiCi De Kaybettik Allah korusun...yüce rabbim zeval vermesin...selametle..
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 31 Mar 2010 #14 ---> By_CheqiCi De Kaybettik çok komik ya