Büyük kumpas

crimsoN

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe’deki teknik direktör krizi, pimi çekilmiş bir bombaya dönüştü! Ersun Yanal’ın istifa kararının şoku henüz atlatılamamışken, camia dün yeni bir deprem yaşadı. O sarsıntının sebebi, internete düşen bir ses kaydı. Twitter’da kısa bir süre önce açıldığı iddia edilen ‘gerceklerortayacikar’ adresli bir hesaptan ses kaydı paylaşıldı. Kayıtta, Ersun Yanal’ın -tahminen soyunma odasında- oyuncularına hitaben yaptığı bir konuşma mevcut. Teknik adamın, zaman zaman argo ve küfürlü ifadeler kullanarak yaptığı konuşmada, oyuncularına tepki gösterdiği anlaşılıyor. Ayrıca tercümanın Yanal’ın sözlerini çevirdiği duyuluyor. Tahminler, konuşmanın Soma’ya Yardım Turnuvası’nın oynandığı gün yapıldığı. Yani Başkan Aziz Yıldırım’ın, Ersun Yanal’ı 1 dakikada gözden çıkarabileceğini açıkça dile getirdiği basın toplantısının akşamında.

Yanal gemileri yakmış!

Ses kaydındaki ifadeler, Yanal’ın istifasının habercisi gibi. Taraflar arasındaki ilişkinin artık pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösteriyor. Yanal çok kızgın ve adeta oyuncularına rest çekiyor. Konuşmanın dozu sert ancak her teknik adamın zaman zaman futbolcularıyla bu tür konuşmalar yaptığı biliniyor. Zaten kamuoyundaki algı da bu yönde. Ancak taraftarın sosyal medyadaki tepkisi büyük. Ses kaydının hangi amaçla, kim tarafından sızdırıldığı merak ediliyor, sorumluların ortaya çıkarılması gerektiği sert bir şekilde talep ediliyor. Kaydı internete sızdıran hesabın, link vererek takipçi sayısı fazla olan Fenerbahçe hesaplarına ulaşmaya çalışması, olayın planlı bir eylem olduğu algısı yaratıyor.

İŞTE O SES KAYDI

“Bak benden istediğiniz bir şey varsa, ben de her şeyi bir tarafa bıraktım zaten. Ben bu akşam da gitmeye hazırım, benim için problem değil. Benim için hiç önemli değil. Ben buraya Fenerbahçe ile gelmedim, Fenerbahçe ile de gitmek istemiyorum. Benim hiç umrumda değil. Çok da s...mde de değil afedersiniz. Ne zaman istiyorsanız o zaman gidin, ne zaman istiyorsanız o zaman gelin antrenmana. S..muşum antrenmanına ya! Hiç umrumda değil anladınız mı!”

Yönetim ‘köstebek’ arıyor

Olan biten sonrası kulüpten dün akşam saatlerine kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Yönetimin, konuyla ilgili araştırma başlattığı ve köstebek avına başladığı iddia ediliyor.

'Telefon değil, profesyonel kayıt'

Ses kaydının ortaya çıkmasının ardından birçok iddia ortaya atıldı. Taraftarlar, sosyal medyada suçlu arayışına başlarken profesyonel kameramanlardan ilginç iddialar geldi. O iddialarda savunulan tez çok çarpıcı: “Bu ses çok berrak, çok net. Böylesi bir kayıt ancak profesyonel bir kamera ile yapılabilir.” İddia edildiği gibi, kayıt kamera ile yapılmışsa oklar tek bir adrese dönüyor: FBTV. Çünkü yıllardır soyunma odasına sadece onlar kamera ile girebiliyor.

Avukatından montaj iddiası

Ersun Yanal cephesinden açıklama, avukatı Murat Teber’den geldi. Teber, ses kaydında montaj olduğunu ileri sürerek, şu açıklamayı yaptı: “Ersun Yanal, Fenerbahçe’de başarılı bir şekilde, kendinden ödün vererek çalışmış, medeni bir şekilde ayrılmıştır. Ses kaydını montajlı bir şekilde sanal aleme servis eden kişiler hakkında her türlü yasal işlem başlatılacaktır

Soyunma odasında kimler olur?

1-Teknik ekip
2-Futbolcular
3-Sağlık ekibi
4-Malzemeciler
5-Tercümanlar
6-Kulüp medya çalışanları
7-Profesyonel yöneticiler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri