Büyük heyecan

ChaKMa_$eiTaN

Bayan Üye
Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında 6 Eylül Akşamı hüsran yaşandı.

Yarışmacı koltuğuna oturan Sercan, çok iyi bir performans sergileyerek son altıya, dört 500 bin, 50 TL ve 30 bin TL'kik kutularla girdi. Hamdi Bey'in sunduğu 105 bin TL'lik teklifi reddeden yarışmacı, sonrasında seçtiği kutularda ardarda iki 500 bin buldu. Hamdi Bey'in yapmış olduğu 82 bin TL'lik teklife de yokum diyen Sercan son ikiye sadece bir tane 500 bin taşıyabildi. Kendisine sunulan 112 bin TL'lik teklifi de son anda reddeden yarışmacı "Ben bu yarışmanın 500 bin yarışması olduğunu düşünüyorum ve devam etmek istiyorum" dedi. Ancak kutudan 50 TL çıktı.
Büyük bir hayal kırıklığı ile sonuçlanan yarışmada herkes büyük üzüntü yaşarken, programın sunucusu Ilıcalı "330 programdır böyle birşeyle karşılaşmadım, Sercan'ı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, yarın tüm Türkiye onu konuşacak" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri