BÜyÜdÜk Galİba

SaMuSiA

Kayıtlı Üye
Bileydim acılarla büyüyecek bu yürek, Büyümezdim ve hep çocuk kalırdım. Soğuktan elleri çatlamış,paçaları çamurlu; Her daim büyümeyi düşleyen........ Tek derdimizimn okula gitmek olduğu o günler, Geceler bizim için sadece uyku saatleriydi. Kimse ansızın bölmezdi uykularımızı, Gecenin kör karanlığında nikotin saatlerimiz olmazdı. O zaman bilmezdik şarkılarda ağlamayı, Sadece çocukça kaprislerdi bizi ağlatan. Ya elimizden alınan bir oyuncak, Yada anlamsız birtakım saçma şeyler. Büyüdük.........................................! Büyüdükçe dünyanın kaç bucak olduğunu gördük. Gösterdiler....................................! Şarkılarda ağlamayıda öğrendik, Uykunun en geç saatinde çalan kapıyla acıyıda. Ve büyümenin en büyük kazancı, Hayal kırıklıkları ile büyüyen bir kalp oldu. Şimdi kapatıyorum gözlerimi geceye, Tek isteğim çocukça uyumak. İyi geceler çocukluğum; Umarım sabaha yanımda olursun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri