Bilen biliyor forumda bi sevdiceğim var benim. :R
İtirafım biraz onla alakalı.
Forumda her bildirim olduğunda acaba ondan mı diye birazcık seviniyorum.
Evet 5 6 bildirimin hepsi ondan olmaz ama algılarım o yönce xD
Bu zamana kadar sanaldan aşk olmaz deyip bize kem gözlü bakan insan çok oldu.
Aramızı bozmaya çalışan bize iftiralar atıp yalan yanlış söyleyen insanlarda çok oldu. Üstelik bunlar şu forumdan çıkınca oldu. Yani dediğiniz gerçek hayatta. Her şeye rağmen biz birbirimize tutunduk. E haliyle şu foruma gelince de gözlerim ozgur20 nickli üyeyi arıyor yalan yok. xD
Ve çok sevdiğimi itiraf etmeme de gerek yok sanırım herkes biliyor artık. Aile tanıdık vs anlamında da)
Bir de ona olan sevgimi kimsenin gözüne sokmak için yapmıyorum cidden. Bunu diyenlerde oldu. Ben her gece herkes için dualar ediyorum kabul olur inşallah. Samimiyetsiz biri değilim yani üzgünken üzgün olduğumu aşıkken aşık olduğumu yazacak biriyim. Neysem oyum
İzninizle bunları da yazmak istedim. İçim rahat etmezdi değilse. :hi:
Seviliyorsunuz forum ailem :R
İtirafım biraz onla alakalı.
Forumda her bildirim olduğunda acaba ondan mı diye birazcık seviniyorum.
Evet 5 6 bildirimin hepsi ondan olmaz ama algılarım o yönce xD
Bu zamana kadar sanaldan aşk olmaz deyip bize kem gözlü bakan insan çok oldu.
Aramızı bozmaya çalışan bize iftiralar atıp yalan yanlış söyleyen insanlarda çok oldu. Üstelik bunlar şu forumdan çıkınca oldu. Yani dediğiniz gerçek hayatta. Her şeye rağmen biz birbirimize tutunduk. E haliyle şu foruma gelince de gözlerim ozgur20 nickli üyeyi arıyor yalan yok. xD
Ve çok sevdiğimi itiraf etmeme de gerek yok sanırım herkes biliyor artık. Aile tanıdık vs anlamında da)
Bir de ona olan sevgimi kimsenin gözüne sokmak için yapmıyorum cidden. Bunu diyenlerde oldu. Ben her gece herkes için dualar ediyorum kabul olur inşallah. Samimiyetsiz biri değilim yani üzgünken üzgün olduğumu aşıkken aşık olduğumu yazacak biriyim. Neysem oyum
İzninizle bunları da yazmak istedim. İçim rahat etmezdi değilse. :hi:
Seviliyorsunuz forum ailem :R