Bütün samimiyetimle :)

Moreas

Bayan Üye
Bilen biliyor forumda bi sevdiceğim var benim. :R
İtirafım biraz onla alakalı.
Forumda her bildirim olduğunda acaba ondan mı diye birazcık seviniyorum.
Evet 5 6 bildirimin hepsi ondan olmaz ama algılarım o yönce xD

Bu zamana kadar sanaldan aşk olmaz deyip bize kem gözlü bakan insan çok oldu.
Aramızı bozmaya çalışan bize iftiralar atıp yalan yanlış söyleyen insanlarda çok oldu. Üstelik bunlar şu forumdan çıkınca oldu. Yani dediğiniz gerçek hayatta. Her şeye rağmen biz birbirimize tutunduk. E haliyle şu foruma gelince de gözlerim ozgur20 nickli üyeyi arıyor yalan yok. xD

Ve çok sevdiğimi itiraf etmeme de gerek yok sanırım herkes biliyor artık. Aile tanıdık vs anlamında da)
Bir de ona olan sevgimi kimsenin gözüne sokmak için yapmıyorum cidden. Bunu diyenlerde oldu. Ben her gece herkes için dualar ediyorum kabul olur inşallah. Samimiyetsiz biri değilim yani üzgünken üzgün olduğumu aşıkken aşık olduğumu yazacak biriyim. Neysem oyum

İzninizle bunları da yazmak istedim. İçim rahat etmezdi değilse. :hi:

Seviliyorsunuz forum ailem :R

---> Bütün samimiyetimle :)

Çok tatlısın kuzum yaa..
Siz hep mutlu olursunuz inşallah..
başkaların ne dediği umrunuzda olmasın, kuyruk acıları var demekki :) Nice mutlu senelere :R
DipNot; Enişte selinimi sakin üzmeeee :pp

Şu ilişkisi varı bazen kaldırıyorsunuz ikinizde diyorum ayrılmışlar mı sonra bakıyorum tekrar var delirttiniz beni xD
İkinizi de tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla güzel giden bir ilişkiniz var. Sanaldan aşk olmaz diyenler halt etmiş boş verin. İki insan birbirini sevdikten sonra nereden olduğunun, nasıl olduğunun bir önemi kalmıyor. Mutlu olun hep inşallah. Üzmeyin birbirinizi. Böyle şeyler her zaman yakalanmıyor. Allah tamamını erdirsin :)

Şu ilişkisi varı bazen kaldırıyorsunuz ikinizde diyorum ayrılmışlar mı sonra bakıyorum tekrar var delirttiniz beni xD
İkinizi de tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla güzel giden bir ilişkiniz var. Sanaldan aşk olmaz diyenler halt etmiş boş verin. İki insan birbirini sevdikten sonra nereden olduğunun, nasıl olduğunun bir önemi kalmıyor. Mutlu olun hep inşallah. Üzmeyin birbirinizi. Böyle şeyler her zaman yakalanmıyor. Allah tamamını erdirsin :)

Genelde çok göze batıyosunuz diyenlerden dolayı kaldırıyoruz.
Bi de yeter uleen diyoruz ama insanlara xD
Yorumun çok mutlu etti beni :R Delirtmeyelim seni :eda:
Sen de çook mutlu ol inşallah. :love3:

Yeri Gelmişken bende söyliyim :D

İtiraf ;

Kubilay'ın Cep numaraasını bulmak için önce soyadını öğrendim :D

Sonra 118lerden birinde çalışan arkadaştan Numaraları aldım.

Aldığı numarları aradım :D Siz Kubilay **** 'mısınız Diye :D

Yeri Gelmişken bende söyliyim :D

İtiraf ;

Kubilay'ın Cep numaraasını bulmak için önce soyadını öğrendim :D

Sonra 118lerden birinde çalışan arkadaştan Numaraları aldım.

Aldığı numarları aradım :D Siz Kubilay **** 'mısınız Diye :D

Bunu valla daha dün okudum ve şimdi sen böyle yazınca aklıma geldi süpersin ya Fbi gibi :D

[MENTION=170496]meltemoz[/MENTION] Sen de çook tatlısın kii. :423423: Sen de hep mutlu ol. :eda:

[MENTION=19825]mylife[/MENTION] :hi: Sen daha da çok mutlu ol :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Senin yöntem de iyiymiş :)
Ben arkası dönük ki Özgür olduğune ihtimal bile veremeyeceğim bi fotoğraftan buldum kendilerini. O da zaten banlanma korkusu ile bana günlerce yazmadı. Tam iyi tamam be isteği çekiyorum derken kabul etti xD

[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Biz kızlar o konularda çok çok iyiyiz canım xD

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Sağ ol canım sen de mutlu ol :R

[MENTION=170496]meltemoz[/MENTION] Sen de çook tatlısın kii. :423423: Sen de hep mutlu ol. :eda:

[MENTION=19825]mylife[/MENTION] :hi: Sen daha da çok mutlu ol :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Senin yöntem de iyiymiş :)
Ben arkası dönük ki Özgür olduğune ihtimal bile veremeyeceğim bi fotoğraftan buldum kendilerini. O da zaten banlanma korkusu ile bana günlerce yazmadı. Tam iyi tamam be isteği çekiyorum derken kabul etti xD

[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] Biz kızlar o konularda çok çok iyiyiz canım xD

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] Sağ ol canım sen de mutlu ol :R

umarım olucam :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri