But Dolması

-oZKan-

Ceo
Admin
Malzemeler :

12 Adet But Sarma
4 Diş sarımsak 200 gr ceviz içi
Yarım demet maydanoz
2 Çay kaşığı zeytinyağı Tuz


Hazırlanışı :
Ceviz içlerini robotta çekin. Maydanozları yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Sarımsakları bir kapta ezin. Bunların hepsini bir karıştırma kabına koyun. İçlerine 2 çay kaşığı yağ ve tuz ilave edin ve karıştırın. Hazırladığımız harcı eşit miktarlarda but sarmaların içine koyun ve rulo şeklinde sararak açılmaması için kürdanla tutturun. Teflon bir tava içerine 2 yemek kaşığı zeytin yağını koyup kızdırın ve but dolmalarını kızgın yağda kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst