buruşuk para

_JOK3R_

Kayıtlı Üye
Elinizde buruşuk bir 50 TL lik var. Bu parayı düzelmesi için 500 sayfalık bir kitabın arasına koyacaksınız.
kitabın hangi bölümünü seçersiniz?
a) 249.-250. sayfalarının arasına
b)300.-301. sayfalarının arasına
c)399.-400. sayfalarının arasına

---> buruşuk para

normalde goz karari olarak ortalara koymaya calisirim...

bu soruda kendime gore ortaya koyulmasi daha mantikli gelsede yani 249-250. sayfa ama bence sorunun cevabi bu olmayacagini dusundugumden, en arkalara koyarim yani 399.400. sayfaya, uzerine daha cok agirlik gelmesi ve utu gorevini gormesi acisindan.

aslinda, ben, ortaya koyarim,o kitabin uzerine ve altina baska bir kitap koyardim :) daha saglam olurdu

neyse kiscasi c diyorum.

---> buruşuk para

yok canım, sen zeka sorularıyla aram iyi değil diyince, hepsinide patır patır cevaplıyorsun şaşkınlığım ondan :)

---> buruşuk para

yok, cok fazla beceremem ama cokta severim zeka sorularini.
hepsiyle aram kotu degil. strateji sorularini severim ama su yazilarda hata bulma konusunda hic iyi degilim :)

hepsinde degil canim :) ilgim oldugundan azicik bilirim yani

---> buruşuk para

Cevap doğru ama soruda bir tuhaflık sezdim.

Misal ;

Eğer 249-250 sayfaları karşılıklı ise arasına koyabilirsin.
Eğer 249 bir tek sayfanın ön yüzü 250 ise arka tarafı ise arasına koymanın imkanı yok.

xD :p

---> buruşuk para

Cevap doğru ama soruda bir tuhaflık sezdim.

Misal ;

Eğer 249-250 sayfaları karşılıklı ise arasına koyabilirsin.
Eğer 249 bir tek sayfanın ön yüzü 250 ise arka tarafı ise arasına koymanın imkanı yok.

xD :p

aslına bakarsan soruda bir çok eksiklik var :)

---> buruşuk para

b)300.-301. sayfalarının arasına

Göz kararından ziyade , diğer şıklarda belirtilen sayfaların ortası yoktur . Sayfalar peş peşe olduğundan dolayı da 300-301 yan yana oldukları için bu sayfalar tercih sebebidir .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri