Bursasspor-Trabzonspor MAÇI

TSunami_61

Kayıtlı Üye
13 aRALIK 2008 Cumartesi saat 15 00 daki Bursa Macına gelmek isteyen olursa ctesı günü saat 10 00 da Maltepe Gülsuyu halısahanın orada olsun

Bursa hemen Bursa hemen :D geçen sene adama vurduktan sonra bağrışlarına çok acıdım ama bu sefer acımak yok ...

Son düzenleme:
Vallahi arkadaşım senin ne çektiğini bilemem tabi yalnız belki dövdüğüm adam numara yapıyordu ama bağrışlarına çok acıdım ve çok üstüne gitmedim.Bu sene diyorum ki içimdeki acıma duygusunu aldırdım..Babam bile laz olsaydı hiç farketmezdi..Lazlara olan nefretim Beşiktaş'a olan nefretimden daha fazla ayık ol;)

bikere bursalı kardeşim ilk işim sana tarih dersi vermek olacak laz ne demek biliyormusun bı kere trabzonda laz bulman bir milyonda bir ihtımaldir lazlar genelde rize hemsin ve artvinde yasarlar ve türkiyede 80 bin laz vardır.. biraz arastırma yaparsan anlarsın biz laz degılız turk oglu türküz internet denen bir sey icat edilmiş bi bakıver trabzonda ne kadar laz varmıs.. dogru bildiğiniz yanlıslar bunlar .her karadenizli laz zanediyorsunuz halbuysam trabonda lkazların sayısı oldukca azdır 1000 kişi bile cıkmaz cakma bilgilerle karsıma cıkma ....

artı dövdunu zanettiğin yada herneyse dövmussenızde bı trabzonluyu bagrıslarını dınlemıssın fılan sizin kendi ayıbınız ...

biz size futbolla ders verecegız

bikere bursalı kardeşim ilk işim sana tarih dersi vermek olacak laz ne demek biliyormusun bı kere trabzonda laz bulman bir milyonda bir ihtımaldir lazlar genelde rize hemsin ve artvinde yasarlar ve türkiyede 80 bin laz vardır.. biraz arastırma yaparsan anlarsın biz laz degılız turk oglu türküz internet denen bir sey icat edilmiş bi bakıver trabzonda ne kadar laz varmıs.. dogru bildiğiniz yanlıslar bunlar .her karadenizli laz zanediyorsunuz halbuysam trabonda lkazların sayısı oldukca azdır 1000 kişi bile cıkmaz cakma bilgilerle karsıma cıkma ....

artı dövdunu zanettiğin yada herneyse dövmussenızde bı trabzonluyu bagrıslarını dınlemıssın fılan sizin kendi ayıbınız ...

biz size futbolla ders verecegız

iyi oynayan kazansın :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri