Bursaspor’un yılı olsun!

bursa_mc

Kayıtlı Üye

Tüm camianın yeni yılını kutlayan Başkan Yazıcı, “Önemli olan başarıyı yakalamak değil, orada kalabilmek” dedi.

YOLUN YARISINDAYIZ
Başkan İbrahim Yazıcı, senelerdir beklenen Avrupa kupalarına katılma özlemine yeni yılda son vermek istediklerini söyledi. Yeşil beyazlı takımın kısa sürede çok yol aldığını ancak, henüz yolun yarısında olduklarını belirten Yazıcı şöyle konuştu: “Yol aslında uzun. Ama biz bunu kısaltmaya çalışıyoruz. Onun için de çok çalışıyoruz. Ümit ediyorum ki Bursaspor, kısa bir süre sonra gelinen yerin kalıcı bir yer olduğunu hissettirecek.”

ORADA KALMALIYIZ“Bizim yapmamız gereken bu. Önemli olan başarıyı yakalamak değil, orada kalabilmek. Biz bunun uğraşını veriyoruz. Tabi bu da sadece yöneticilerin katkısıyla olmuyor. Camiamızın yeni yılını kutluyorum. 2010 Bursaspor`un yılı olsun. Yeni yılda Bursaspor konuşulsun. Bizim için çok önemli. Şurada 5 ay sonra lig bitecek. O bakımdan 2010 başta Bursaspor`a, sonra Bursa`ya daha sonra da Türkiye`ye ve dünyaya hayırlı olsun.”

AVRUPA ÇOK ÖNEMLİ
Bursaspor’un her alanda kalkınmış zengin ve büyük bir şehrin tek takımı olduğunu vurgulayan Yazıcı, “Böyle zengin bir şehirde, para sıkıntısı çeken fakir bir kulüp olmamalı. Avrupa’da oynamamız halinde büyük değişim yaşanacağına inanıyorum. Şehir işte o zaman tam desteğini verir. Ama ben desteğin önceden verilmesini istiyorum. Bursaspor, senelerdir özlemini çektiği Avrupa kupalarına hele bir katılsın, şehirdeki hava bir anda değişir. Geçen sene son maçta UEFA şansını kaçırdık. Bu sene inşallah o durumlara gelmeyiz” dedi.

SERCAN’I İSTİYORLAR AMA...
Sercan Yıldırım`ın transferiyle ilgilenen kulüplerin hayal ürünü olmadığını, bu kulüplerin genç futbolcu için sürekli görüşmeye geldiklerini de açıklayan Başkan İbrahim Yazıcı, “Sercan`ı hep istediler, şimdi de istiyorlar. Ama benim istediğim rakam bir türlü oluşmuyor. Oluşursa, o zaman düşünürüz. Evet, bazı kulüp yöneticileriyle görüştüm, ancak kulüp isimi vermem. Sürekli bizim satılık futbolcumuz yok. Demeye de devam edeceğim” diye konuştu.

Olay.com.tr (UM)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri