Bursaspor'un yeni transferleri imza attı

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Bursaspor'un yeni transferleri Caja, Taşkın ve Onurcan Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törende kendilerini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzaladı. Törene yönetim kurulu üyeleri Ali Ay, İlyas Kocaefe, Necdet Ertaş, Adem Sakarya katıldı.
x9V4E9.jpg

Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ay imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"İlk transferlerimiz Fernandao, Oğuzhan ve Ethem anlaşmıştık. 3 arkadaşımızla da anlaşmak üzereyiz. Bursasporumuzun başarı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Bursasporumuzda sportif başarıyı sağlamış olacağız. Caja'yı Çin takımından 6 aylık satın alma opsiyonlu transfer ettik. Kendisini ispat edeceğine inanıyoruz. Caja inşallah burada uzun seneler oynar ve burası son takımı olur. Kiralama yapmamızın sebebi de transfer politikamız. Taşkın ve Onurcan çeşitli kademelerde milli olmuş arkadaşlarımız. Onlar için de bizim için de en iyisi neyse o olsun ve Bursaspor için hayırlı olsun."

Bir gazetecinin, "Caja transferinin maliyeti nedir?" sorusuna Ay, "Bu tip konuları divanda açıklıyoruz. Her şeyimiz şeffaf. Tüm rakamları divanda göreceksiniz. Başkanımız ve yönetim kurulu olarak Bursaspor'un bir kuruşunu dahi düşünüyoruz. Bulduğumuz arkadaşları hocamızın istekleri doğrultusunda yaptık" yanıtını verdi.

Brezilyalı Caja ise şöyle konuştu:

"Maçta gördüklerim çok hoşuma gitti. Taraftarlar harikaydı. Bunu görmek beni mutlu etti. Takımımız oturma yolunda olan bir takım. Elimden gelen katkıyı göstermek istiyorum. Sezonun geri kalanında iyi işler başaracağız. Fernandao da tam bir takım oyuncusu. Uyumumuzla birlikte çok fazla gol atıp katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kendisi çok önemli bir isim. Bir takımda uzun süre kalmamak benim tercihim değil ve hoşuma gitmiyor. Ülkemden ilk çıktığımda Arabistan'dan bir takımla anlaşmıştım ve oradan ödemeler nedeniyle ayrılmıştım. Diğer kulüplerden de buna benzer sebeplerden ayrıldım. Hocamızın sistemi ve takımın oyunu hoşuma gitti. Katkı verebileceğimi düşünüyorum.Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum."

Gaziantepspor'da sözleşmesini fesheden ve ardından Bursaspor'la anlaşan Taşkın ise şunları söyledi:

Bursaspor gibi büyük bir takıma geldik. Taraftarlar müthiş. Stat müthiş. Burada oynamak benim için gurur verici. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur."
Genç kaleci Onurcan ise, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Hedeflerim var. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur" diye konuştu.

BAŞKAN ERKAN KÖRÜSTAN'IN AÇIKLAMALARI

Başkan Erkan Körüstan da imza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Körüstan, "Son zamanlarda Serdar Aziz ile ilgili takımların ısrarı vardı. Serdar'ı satmıyoruz demiştik. Serdar'la tekrar konuştuk ve sözleşmesini uzattık. 2018 sonuna kadar uzattık" dedi.
Batalla ile ilgili Körüstan, "Batalla bizim futbolcumuz. Biz sorunları çözmek için dönmesini bekliyoruz. Takımda oynatmak teknik direktör yetkisindedir ona karışamayız. Sorunları çözmemiz lazım. Ona ulaşamıyoruz" diye konuştu.

Sercan Yıldırım ile ilgili Başkan Körüstan, "Sercan Bursaspor'un yetiştirdiği ender futbolcu. Eğer bonservis sorunun çözerse anlaşabiliriz. Yabancı ile ilgili transfer yapamayız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ben gençlere yatırım yapmayı seven bir kişiyim. Gençler olduğu sürece bunların transferine devam edebiliriz. Başka transferler de olabilir. Çok enteresan şeyler olabilir. Boşa çıkan futbolcular oluyor. Musa Çağıran ile ilgili bir gelişme olacak. Karabükspor da başka takımlar da olabilir" dedi.

Genel Direktör Ayhan Barışıcı'nın istifasıyla ilgili de konuşan Körüstan, "Barışıcı benim çok değer verdiğim biri. Aile dostum. Bilgisinden çok faydalandığımız bir kişi. Ben ona çok büyük haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Haksız yere eleştirildi. Sağlık açısından da ben endişe duymaya başlamıştım. Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmiş bir kişidir. Teşekkür ettik ama onunla ayrılmam söz konusu olamaz. Resmi olarak görev yapmasa da fikrini alacağımız bir kişidir" ifadelerini kullandı.

SERDAR AZİZ: FUTBOLCU BURADA BIRAKMAK İSTİYORUM

Bursasporlu Serdar Aziz ise sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili şunları söyledi:

"2017'ye kadar sözleşmem vardı. Başkanımızla oturup konuştuk. Üzerimde emekleri olan insanlar. 1 yıl daha sözleşmemi uzattım. İnşallah uzun yıllar Bursaspor'da kalıcı olurum. Sonuna kadar Bursaspor'da oynamak istiyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri